Un sătmărean, în topul pensiilor de lux. Are aproape 20.000 lei/lună

16 decembrie 2015 | 6 comentarii

baniCea mai mare pensie din România îi aparține unui fost magistrat, care încasează echivalentul a aproximativ 6.300 de euro, potrivit fostului ministrului Muncii, Rovana Plumb, care a făcut public acest top la începutul anului, anunţă greatnews.ro.

Pe locul al doilea este un pensionar din Satu Mare, care încasează 19.400 de lei din pensie. De asemenea, un arădean încasează lunar 19.000 de lei, un pensionar din Suceava ia 16.600 de lei pe lună, iar unul din Teleorman ia 13.800 de lei lunar.
24% dintre pensionari, adică peste 1,2 milioane de români, au pensie de până în 500 de lei, iar 3,3 milioane de pensionari au sub 1.000 de lei lunar. În România sunt peste 5,2 milioane de pensionari.

 

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. poli spune:

  dar de ce nu se publica ce a facut pentru asemena pensie?
  Laureat Nobel, a luptat in razboi,savant…

 2. ION BUCSA spune:

  ma tem ca acest pensionar de lux provine din mediul ,,bugetar” , ca daca pensia satmareanului nostru ar fi una dupa principiul contributivitatii (adica un privat care a varsat toate contributiile la stat o perioada foooarteee lunga de timp, ceea ce de fapt este imposibil ) atunci totul este OK.

  • Unu' spune:

   Daca citeai tot articolul, spune clar ca beneficiarul e un fost magistrat, adica un fost judecator, care cu maxim de nesimtire a emis vre-o hotarare judecatoreasca care sa-i faciliteze asa ceva.
   Tot ce trebuie sa faceti pentru a scapa de ei, este sa va rugati sa-i cheme domnul cat mai repede la el! :))

 3. gigi spune:

  Na,am ajuns sa o vad si p-asta.Or rămas bietele preotese fără pastor in postul craciunului.Amu pastor ne-pastor,d-ai bai cu fonctuile de directori de scoli.Iuiiii,da coana bolos ce-a face oare?cred ca se duce cu el sa-i tina de urat.Oricum ocupa ilegal postu de inspectorata,pt ca la examen a cazut.Se stranje latzuuuu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest