Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Accident cu patru mașini în Bistrița-Năsăud. Sătmăreancă rănită grav (FOTO)

accident bistritaUn grav accident de circulaţie, în care au fost implicate patru maşini, soldat cu un mort și cinci persoane rănite a avut loc astăzi în judeţul Bistriţa-Năsăud. În accident a fost rănită şi o femeie din Satu Mare. Aceasta a fost transportată în stare gravă la spitalul din Bistriţa. Soţul femeii a scăpat doar cu leziuni uşoare. 

Potrivit bistriteanul.ro, un bărbat din Botoșani, aflat la volanul unui VW Passat a forțat o depășire și a provocat accidentul, pe raza localităţii Şieu Măgheruş. Maşina sa a lovit mașina pe care a încercat să o depășească, un Ford Focus înmatriculat în Maramureș, după care a intrat iar pe contrasens unde a lovit o mașină înmatriculată în judeţul Mureș, în care se aflau doi sătmăreni. Un alt autoturism, Audi, înmatriculat în Bistriţa-Năsăud, nu a reuşit să oprească la timp şi a fost implicat și el în accident.

Şoferul vinovat, un bărbat de 40 de ani din Botoșani a decedat. În total  au fost implicate în accident opt persoane, din care cinci au fost transportate cu ambulanţele spre spitalul din Bistrița.

Sătmăreanca în vârstă de 36 de ani din maşina înmatriculată în Mureş a rămas încarcerată, pompierii reușind să o scoată cu greu. Ea este în stare foarte gravă. Soţul ei a scăpat cu răni minore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.