Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Accident Mădăras: Tânăra șoferiță s-a sinucis. Intenționat a intrat sub TIR

accident madaras satu mare 4Tânăra de 28 de ani care și-a pierdut viața sâmbătă în localitatea Mădăras, județul Satu Mare, într-un grav accident de circulație, s-a sinucis. Aceasta este concluzia anchetatorilor care au investigat accidentul rutier produs în orașul Ardud, județul Satu Mare. 

Polițiștii au ajuns la concluzia că tânăra și-a pus capăt zilelor atât în urma declarațiilor date de șoferul TIR-ului, cât și de membrii familiei. Șoferul a afirmat anchetatorilor că a văzut autoturismul Audi venind cu viteză mare din față și circulând nesigur, mergând de pe o bandă pe alta.

Membrii familiei le-au spus anchetatorilor că Esztera a amenințat de mai multe ori că se sinucide la volanul mașinii, fapt pentru care aceștia au ascuns cheile sau i-au dezumflat roțile de mai multe ori. Totodată, femeia a efectuat în mai multe rânduri tratamente pentru boli psihice.

Potrivit presei locale din Sălaj, Esztera a fost înmormântată ieri în orașul natal, Sărmășag. Localnicii susțin că Esztera era o fată frumoasă, și că nu venea des pe acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.