Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Accidentele cu descarcerare, în creştere cu o treime la Satu Mare

bilant Isu Somes Satu Mare (1)Pompierii sătmăreni au intervenit anul trecut la 43 de accidente grave cu persoane încarcerate, bilanţul pompierilor prezentat astăzi de col. Gheorghe Dan arătând că acestea au crescut cu 34,73%, de la 32 de intervenţii în 2014.

Bilanţul arată că ISU Someş Satu Mare a avut anul trecut 6.319 situaţii de urgenţă, în medie câte 17 pe zi. Au fost 5.414 intervenții SMURD, cu 20% mai multe, numărul persoanelor asistate a crescut la 5.563, cu 21,59%, au fost 258 de incendii, 161 de incendii de vegetaţie uscată, au salvat viața unui număr de 88 de persoane şi au salvat bunuri de 54,1 miliarde lei.

Timpul mediu de răspuns al echipajelor SMURD a scăzut cu 45 de secunde, dar a crescut cu 1`34“ timpul mediul de intervenţie, din cauza complexităţii intervenţiilor.

Prezenţi la bilanţ, prefectul Eugeniu Avram şi preşedintele CJ, Adrian Ştef, le-au mulţumit pompierilor pentru activitate, i-au asigurat pe sprijinul lor.

bilant Isu Somes Satu Mare (9)

Președintele Adrian Ștef a declarat că este nevoie de o strategie pe termen lung, bazată pe un parteneriat între Consiliul Judeţean şi ISU, mai ales în ce priveşte dotarea cu echipamente şi autospeciale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.