Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Au furat o maşină din Satu Mare şi au accidentat-o în Maramureş. Cum i-au prins poliţiştii

furt-autoPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare, sprijiniţi de poliţiştii  Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, au prins doi bărbaţi  bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

          În urma anchetei derulate, în acest caz, s-a stabilit faptul  că, la data de 8 ianuarie 2016, în jurul orelor 02.30,  Cosmin L., de 24 de ani şi Dănuţ T., de 23 de ani, au sustras prin efracţie, un autoturism, din parcarea unui supermarket, situat pe strada Decebal, din municipiul Satu Mare. 

        Imediat după comiterea faptei, cei doi s-au deplasat spre municipiul Baia Mare, Cosmin L. s-a deplasat cu autoturismul sustras, iar Dănuţ T. cu un alt autoturism.

       În apropierea municipiului Baia Mare, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, Cosmin L. a pierdut controlul volanului, a avariat autoturismul, apoi l-a abandonat, fiind prins la scurt timp de poliţişti, pe raza judeţului Maramureş.

        În tot acest timp poliţiştii erau pe urmele lui Dănuţ T., care încercând să scape de oamenii legii, s-a reîntors spre municipiul Satu Mare, dar a fost oprit în trafic pe raza localităţii Livada, judeţul Satu Mare.

În urma activităţilor specifice desfăşurate oamenii legii au reuşit prinderea în flagrant şi reţinerea celor doi, care au fost încarceraţi în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului în valoarea de aproximativ 30000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

       Acţiunea, derulată sub supravegherea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Sursa: Poliţia Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.