Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Bătrâni agresaţi în propria locuinţă. Trei tineri a intrat peste ei şi au căutat bani

bataieUPDATE: Bătrânii au fost atacaţi de trei tineri, care au căutat bani. Ei au fost reţinuţi de poliţişti.

“Din cercetările efectuate oamenii legii au stabilit că, Raimund B., Cristian B., şi Virgil  P., au forţat uşa de acces şi au pătruns în locuinţa unui bărbat în vârstă de 71 de ani, şi l-au supus pe acesta şi soţia sa la acte de violenţă, aplicându-le lovituri. Cei trei au răvăşit locuinţa căutând bani şi bunuri de valoare, însă au părăsit locuinţa fără a sustrage vreun bun.
 Cele două persoane agresate, au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijilor medicale necesare.
Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au fost identificaţi de poliţiştii, la scurt timp de la sesizarea faptei, şi au  fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunerile legale care se impun în acest caz”, precizează Poliţia.

 În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

ORA 10:30 – Doi pensionari din comuna Vetiş au ajuns azi noapte la Urgenţe după ce au fost agresaţi în propria lor locuinţă din Vetiş.

Ambulanta Satu Mare a fost solicitată comuna Veti, la ora 23:44, unde o familie de vârstnici a fost agresată de către o persoană necunoscută, care a pătruns în locuinţă forţând  uşa  casei.

“Echipajul cu asistent medical sosit la fata locului, preia o persoană de sex masculin de 71 ani care pezintă un Traumatism cranio-cerebral acut  cu plagă de cca. ¾ cm cu multiple contuzii provocate de agresor şi pe sotia acestuia de 66 ani, cu Traumatism cranian şi pierdere de cunostinţă cu multiple plăgi facial”, precizează Ambulanţa într-un comunicat de presă.

Pacienţii au fost transportati sub supraveghere la U.P.U Satu Mare unde au primti tratament.

Cazul a intrat în atenția Poliției.

Sursa: Ambulanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.