Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

BMW X3 căutat în Suedia, reţinut la Petea

BMWPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au indisponibilizat un autoturism BMW X3 căutat de autorităţile din Suedia, pe care un sătmărean a încercat să-l scoată ilegal din ţară.

Duminică, 03 ianuarie 2015, în jurul orei 11:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pentru a ieşi din ţară Dumitru G., în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare, care conducea un autoturism BMW X3, înmatriculat în Suedia.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că în bazele de date maşina figura ca fiind căutată pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Suedia din luna septembrie 2015.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a împrumutat maşina de la o rudă şi nu ştia că aceasta este căutată de către autorităţile suedeze.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Petea, până la finalizarea cercetărilor.

Sursa: ITPF Sighetu Marmației

                                   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.