Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Femeie la volan. A accidentat o biciclistă și a fugit de la fața locului

images (14)La data de 13 ianuarie 2016, în jurul orelor 16.00, poliţiştii careieni au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, despre faptul că, fusese victima unui accident  de circulaţie, produs pe raza municipiului Carei, iar cealaltă parte implicată, a părăsit locul producerii accidentului.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că, femeia, în vârstă de 53 de ani, circula regulamentar cu bicicleta, pe pista destinată bicicliştilor situată pe strada Agoston, din municipiul Carei, iar la ieşirea dintr-o curte alăturată pistei, un autoturism la volanul căruia se afla o persoană de sex feminin, nu i-a acordat prioritate de trecere și a accidentat-o, după care conducătoarea auto a părăsit locul accidentului.

După impact a rezultat rănirea uşoară a biclistei, care a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Oamenii legii au reuşit identificarea conducătoarei auto, la scurt timp, este vorba despre Ana Maria B., de 23 de ani.

Atât ea cât şi victima au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului, fără încuviinţarea poliştilor, de către conducătorul de vehicul implicat într-un accident de circulaţie.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.