Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Incendiu în Boghiș și Negrești Oaș. A luat foc acoperișul unei societăți comerciale și un apartament

incendiu Moftinu MicÎn cursul zilei de ieri, pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMEȘ” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea a două incendii în spaţii închise.

Urgenţele au fost anunţate prin apelul unic 112, fiind semnalate în localităţile Boghiş şi Negreşti Oaş.

În jurul orei 04:00, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit de urgenţă pentru lichidarea unui incendiu la o societate comercială din localitatea Boghiş, unde ardea acoperişul, existând pericolul extinderii focarului la întreaga clădire. A ars materialul lemnos din componenţa acoperişului clădirii amintite. Cauza probabilă a incendiului: depozitarea cenuşii şi a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

A ars materialul lemnos din componenţa acoperişului pe o suprafaţă aproximativă de 10 m2.

Salvatorii Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş au intervenit prompt pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament din localitatea Negreşti Oaş, evenimentul fiind anunţat în jurul orei 18:43.

La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi.

În urma incendiului au ars elemente de mobilier din interiorul camerei, aparatură electrocasnică, diferite materialele textile şi articole vestimentare şi s-au degradat pereţii camerei, o uşă, o fereastră şi instalaţia electrică.

 Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de un cablu, conductor electric defect ori cu izolaţia deteriorată.

Sursa:  ISU Someș Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.