Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Informare Consiliul Județean Satu Mare

stemaConsiliul Județean Satu Mare cu sediul în Satu Mare, P-ța 25 Octombrie nr. 1, informează publicul interesat cu privire la elaborarea ”Planului de menținere a calității aerului” în județul Satu Mare, asupra următoarelor:

În conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 257/2015 privind aprobarea Metodologiei de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acțiune pe termen scurt și a planurilor de menținere a calității aerului, a Legii nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător și a Ordinului Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor nr. 1206/2015 privind aprobarea listelor cu unitățile administrativ-teritoriale întocmite în urma încadrării în regimuri de gestionare a ariilor din zonele și aglomerările prevăzute în Anexa nr. 2 a Legii nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător,

Consiliul Județean Satu Mare a inițiat procedura de elaborare a ”Planului de menținere a calității aerului” în județul Satu Mare.

Sugestii și propuneri se pot depune la registratura Consiliului Județean Satu Mare, P-ța 25 Octombrie nr. 1, municipiul Satu Mare.

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

Un comentariu

  1. gina Răspunde

    DNA te implor!
    Toate contractele de asistenta juridica de la primarii la control!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.