Județul Satu Mare prezent la Târgul de Turism de la Viena

15 ianuarie 2016 | 5 comentarii

adrian stef, riedl rudolfÎn perioada 14 – 17 ianuarie 2016 are loc la Complexul expozițional Messe Wien, Târgul de Turism de la Viena, Județul Satu Mare participă pentru a treia oară consecutiv la târg în cadrul standului României, vecinii noștri de stand fiind Grecia, Slovacia și Turcia.

România are un stand modern de 150 m², cu 25 de participanți din partea județelor și a firmelor private, regiunea parteneră fiind județul Gorj. În cadrul târgului, România își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice,ci și zestrea culturală prin dansuri și muzică. Pentru creșterea atractivității standului participă și meșteri populari din Gorj care prezintă olăritul, cioplitul în lemn și cusutul de mână a pânzelor tradiționale.

Seara României are loc vineri, 15.01.2016,un eveniment deja traditional. Va avea loc prezentarea regiunii partenere și a participanților la stand, program muzical dar și bufet cu specialități și băuturi românești, asigurate deopotriva de Biroul de turism din Viena cât și de regiunea parteneră.

În paralel cu târgul de turism va avea loc și Viena Auto show.

Delegația sătmăreană, condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și vicepreședintele Rudolf Riedl, este compusă din consilierii județeni Cosmin Bota și Viman Ioan, administratorul județului Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea și personal din cadrul biroului de turism al Județului Satu Mare. Ca invitat de onoare, joi, 14 ianuarie standul României l-a avut pe ambasadorul României în Austria, Bogdan Mazuru care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă ediție după ediție.

jud sm2

Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic).

 Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

adrian stef

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Jodler spune:

  Lipseste Brighi din poza de grup ;)

 2. Unudinmultime spune:

  o sa vina strainii in satu mare, si-au sa dea din groapa-n groapa ! a doua oara, se vor gandi mai bine inainte sa vina.

 3. Marius spune:

  Asteptam cu nerabdare sa ne spuna CJ si cati turisti vin in SM in urma acestor vizite pe bani publici. Ca asa in foto arata bine toti, sunt fericiti si ne zâmbesc, ca doar nu pe banii lor merg. In rest, am sesizat ca amicul Govor a lui Stef a fost inlocuit cu Ridl, care cu siguranta si-a dus si tableta cu el :))

  • satmarean spune:

   Intr-un comunicat de presa se anunta ca au fost peste 3800 de turisti in judetul Satu Mare , iar in statiunea balneara din Tasnad, peste 200000 de turisti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest