Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Minor de 14 ani, prins de polițiști după ce a comis mai multe furturi

descărcare (8)Miercuri, 13 ianuarie, în jurul prânzului, poliţiştii din Oraşu Nou au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 57 de ani, despre faptul că, marţi i-a fost sustrasă din curtea locuinţei sale, o bicicletă de culoare neagră, cauzându-i un prejudiciu de 500 lei.

Oamenii legii au demarat imediat activităţile pentru identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, reuşind la scurt timp prinderea acesteia, un minor în vârstă de 14 ani.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minorul este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni, respectiv, duminică ar fi sustras o bicicletă, de pe raza localităţii Oraşu Nou, judeţul Satu Mare.

Luni noaptea ar fi distrus geamul unei locuinţe din localitatea Prilog, cauzând un prejudiciu de 200 lei, iar marţi ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă, din Oraşu Nou, de unde ar fi sustras un telefon mobil, bunuri alimentare şi suma de 30 lei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, furt calificat şi distrugere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.