Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Mircea Govor iese din arest. Contestația DNA, respinsă

Mircea Govor (9)Înalta Curte de Casație și Justiție a judecat astăzi, 18 ianuarie, contestația DNA la decizia instanței de a nu mai prelungi măsura arestului preventiv în cazul vicepreședintelui Cosiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, în dosarul în care acesta este acuzat de mai multe fapte de șantaj. ICCJ a respins contestația depusă de DNA, astfel că Mircea Govor mai rămâne în arest doar patru zile, apoi va fi cercetat sub control judiciar.

Vineri, 15 ianuarie, ICCJ a respins cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul lui Mircea Govor. Judecătorii au dispus atunci ca acesta să fie eliberat sub control judiciar, însă procurorii DNA au contestat decizia.

Mircea Govor a fost arestat preventiv pe 23 decembrie 2015, fiind acuzat de DNA de mai multe fapte de șantaj și folosirea influenței de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Totodată în acest caz, au fost puși sub urmărire penală și senatorul Valer Marian, prefectul Eugeniu Avram și omul de afaceri Mircel Vlas.

16 comentarii

  1. Victor Răspunde

    waw!!!!! iese Mircea din parnaie,nimeni nu mai are c.ie.(nici un comentariu!!!!!)

  2. Campionul Răspunde

    Urmeaza deputatul Petric la parnaie!

  3. aurica Răspunde

    Na marii procurori de la dna acum isi rod unghiile se vede “profesionalismul” si incompetenta acestora crasa,tot a fost un fis si o chestie asa la comanda fara probe certe concrete si utile halal procurori de doi bani vai steaua voastra!

    • SBI Răspunde

      Faptul ca iese din arest preventiv nu inseamna ca va fi liber in vecii vecilor. Ramane cercetat, invinuit si din astea. Asa ca puscarie mai poate face lejer. Nu fi redusa si prostovanca.

      • aurica Răspunde

        mai boule de sebi s-ar putea sa fie clasat cazu ca nu prea sunt probe ci doar abuzuri din partea anchetatorilor
        dar mi ar placea sa stea si denuntatorul de serviciu SASU cu amanta ADINA FILIP asa macar vreo 30 de zile la beciul domnesc in pat matrimonial

        • fara frica Răspunde

          Mai aurica fara frica cele mai mari sanse sunt ca omu tau sa fi vorbit.Tu crezi ca e intamplator ca Ponta si Dragnea s-au intalnit ieri…poi aia stiu ca asta a vorbit

  4. aurel Răspunde

    Aurica , tu ori esti cretina sau esti ceva sluga govorista, mai penal om ca si MIRCEA GOVOR nu exista in judetul CRETINOOOOOOOO

  5. ultimul cartus Răspunde

    De puscarie tot nu scapa!Oricum e terminat ciurdaru!E terminat si Castorul bulangiu!E terminat si trustul lor de presa de cacat!Batea,Lori si Crinuța &CO au varsat tot la DNA ca aveau cacatu in ei pana la guler,este material probator cacalau.

  6. nicu Răspunde

    Dar pe Szas Lorand,Bitea Ciprian si restul uneltelor de la GNV nu-i cheama un pic sa-i intrebe daca au scris la comanda articole denigratoare in scop politic si de santaj?Dreptate pana la capat!

  7. rares Răspunde

    spera tot satmarul sa iesi din politica domnule Govor,asa cu ai intrat,prin usa din spate….adica pe CUR,fara drept de apel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.