O sătmăreancă de 100 de ani, premiată de Dorel Coica

13 ianuarie 2016 | 34 comentarii

premiere satmareanca de 100 de ani (28)O femeie care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani a fost premiată astăzi de către primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica. Numele ei este Matolcsi Ida, originară din Ungaria, dar care s-a căsătorit și a conviețuit alături de soțul ei la Satu Mare.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Local. Centenara a fost însoțită de nepoata ei care ne-a dezvăluit că bunica ei nu a fost niciodată bolnavă, a muncit toată viața și chiar la această vârstă longevivă, este încă lucidă.

Emoționată, centenara în momentul în care primarul i-a oferit diploma aniversară și buchetul de flori, i-a mulțumit și a declarat că este grea vârsta pe care o are, pentru că sunt mulți anii.

”O avem aici pe bunica, care este sătmăreancă și care a împlinit vârsta de 100 de ani. Îi urăm viață lungă în continuare și sănătate că are nevoie”, a declarat Dorel Coica.

 Primarul i-a mai oferit centenarei și o sumă de bani de care să se folosească și i-a transmis că vrea să o premieze și la împlinirea a 101, 102, 103 ani și așa mai departe, cât va mai fi în viață.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (34)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ceasul din vitrina spune:

  Coica TI-TAC TIC TAC , adio primarie incet incet adio oltene nu te mei vrem

 2. Marius spune:

  E bine si asta Dorele, dar când faci conferinte cu proiectele orasului, sa stim si noi la ce lucreaza Primaria??

 3. Baba Novac spune:

  Oltene! Ticăie ceasul! Tic-tac-tic-tac… şi în scurt timp te duci după Mirciucă la pârnaie.

 4. Pisi spune:

  Cata otrava arunca postacii udmr cu cat se apropie alegerile?inutil doar cetatenii au vazut de ce sunt in stare.de nimic.Succes Coica.

 5. Laci spune:

  Oltean nesimtit! Cum sa aduci o batrana de o suta de ani ca sa te pozezi cu ea. Daca chiar ara om, mergea la ea acasa cu buchetul. Rusine !

 6. adrian spune:

  Ba oltean borat,proiecte bani proiecte realizari, ai auzit de ele lasa ma babele ca in puscarie apuci tu 100 de ani ma mincinosule.

 7. Ba esti prost spune:

  Pe bunica a prins-o la ceva coada pe la ghiseele primariei. Saraca ia ajuns rindul cind are 100 de ani. Dupa cum bine stiti pensionarii sint predominanti in romania si o poaza cu o bunica de 100 de ani da bine in presa. Daca ar stii cati oameni onesti a nenorocit cu lacomia si prostia lui.

 8. VASILE spune:

  TIC TAC Se implineste 1 an de cind ne-ai darimat garajele si n-ai facut nimic boritura ce esti.La pirnaie si cu tine, sa dispara cateii lingai si incompetenti de linga tine.Ati dus orasul mai de ripa decit Gyuluka.

  • adriana spune:

   Se implineste 1 an de cand a daramat fermele de sobolani infecti! Avem incredere dnu primar ca in primavara incepeti reabilatarea cart m17 conform proiectului ce l-ati prezentat…multa bafta,sanatate si putere de munca dnu coica!!

  • kamelia nuca spune:

   Vasile….iti placea sa traiesti printre sobolanii din garaje????Multumim pentru curatenia garajelor infecte domn primar Coica !!!

 9. pomian spune:

  Cata rautate.dar voi de ce nu a ti facut nimic 8 ani?Caravana trece .

 10. baba besinoasa&chelul mincinos spune:

  Un chel își baga nasul în fundul unei Babe ,iar când baba a strănutat a tras nu pârț iar chelu a avut o revelație :vreau sa fiu primar în Satu-Mare și sa distrug viața a 90000 de locuitori.
  Noroc cu D.N.A-ul care l-au arestat pe chel și baba se beseste și azi linistita.

  • satmarean onest spune:

   Mi e scarba de asemenea personaje care posteaza injurii si jigniri personale la adresa unui primar.Lipsa de cultura si prostie crasa.

 11. Elena spune:

  Numai bine tuturor satmarenilor eu personal pe acest site jegos nu mai intru.A ajuns Portal Sm o mizerie care permite orice aberatii ale tuturor frustratilor ordinari.

 12. florin spune:

  Este evident ca realizarile primarului Coica i a destabilizat psihic pe adversarii politici ai primarului care nesocotesc faptul ca jignindul in asemenea hal ai aduc un plus de imagine.

 13. Babanu spune:

  Sa raspunda Coica in public daca a primit sau nu 500.000 de euro de la firma cu mall-ul???!!! Oare din banii aia a cumparat fosta fabrica Tricotex???

  • gica spune:

   Asemenea afirmatii trebuie demonstrate ar trebui sa raspunda penal cel care face o asemenea afirmatie.

   • figaro spune:

    Adica tu Babanule zici ca ar fi luat banii astia pentru a fi convins de cei de la Nepi sa poata face o investitie de 40.000.000 E cat ar fi valoarea mall-ului? Tu iti dai seama cat esti de penibil? Asta e propaganda de-a lui Kereskenyi ca raspuns la faptul ca e acuzat ca are legaturi cu mall-ul lui Bud. Intrebarea care se pune este: cum o fi obtinut Bud autorizatia de construire si terenul aferent pe amplasamentul mall-ului lui? Cine a primit apartamente si sub ce forma in respectivul bloc?

  • kamelia nuca spune:

   povesti de adormit copii…..doar atat puteti? nu-i bai bine ca adorm copii vostrii la povestile voastre.

 14. Nelu spune:

  Cel mai incompetent primar sigur este! Cat de infractor este, se cerceteaza cu multa atentie.

  • figaro spune:

   Da’ ce te determina sa spui treaba asta? Ca feelingul meu spune ca orasul asta a inceput sa functioneze. Despre ce vorbim de fapt? De faptul ca 3 ani de zile a pus in legalitate toate cele ramase dupa fostul primar? De faptul ca proiectele cu care se lauda ungurii ca le-au inceput ei, erau scrise prost si ca nu ar fi fost eligibile daca nu se intervenea la corectarea lor (vezi proiect teatru, Casa mestesugarilor, etc.)? De faptul ca drumul de Satmarel a fost facut din fonduri proprii? De faptul ca orasul plateste creditele bancare ramase dupa fostul primar si ca in acesti 4 ani nu s-a contractat niciun credit tocmai pentru a nu creste gradul de indatorare? De faptul ca pana in 2012 Careiul avea proiecte mai multe decat Satu Mare? depsre ce vorbim de fapt? Ca e usor numa’ sa fii postac spalat pe creier si sa nu ai habar despre ce scrii!!!

 15. kamelia nuca spune:

  Felicitari DOMNULE PRIMAR!!!!!!!!!

 16. sorian spune:

  Felicitari domnule primar!!!

  • Kati spune:

   Dupa ce 4 ani a promovat toate ciocanitorile habarniste, vine acum sa ne scoata ochii cu o baba centenara! Asta da performanta !

 17. Nelu Bud spune:

  Coi ca Coi ca! Ai luat 400.000 de euro de la NEPI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest