Ultima actualizare: azi, 18:51

Sport

Olimpia se reunește pe 11 ianuarie. Sătmărenii pleacă în cantonament la Băile 1 Mai

olimpia satu mare fc olt slatina (7)Reuniunea lotului Olimpiei este programată pe luni, la ora 10:00, la stadion. După vacanţa de iarnă, galben-albaştrii au sunat adunarea în vederea începerii pregătirii pentru partea a doua a sezonului. Cu forțe proaspete prin transferurile lui Sebastian Ianc  și Vasile Buhăescu, plus revenirea lui Mihai Onicaș, Olimpia pare să aibă un plus valoric semnificativ față de prima parte a sezonului. La capitolul plecări, putem consemna despărțirea de Alexandru Boștină, care oricum a avut un start de sezon foarte slab, și a kinetoterapeutului clubului, Dan “Hexi” Filip. Ambii au luat decizia de a părăsi echipa și de a emigra în Anglia pentru o situație financiară mai bună.

Vizitele medicale se vor efectua în primele trei zile ale săptămânii, ocazii cu care sunt programate și primele antrenamente ale “galben-albaștriilor” din 2016. Antrenorul Tiberiu Csik a contractat și câteva amicale pentru acestă perioadă, pentru a integra jucătorii noi în lot și a exersa trasee noi. Astfel, prima partida amicală din acest an va avea loc la Balmazújváros, în Ungaria, în compania echipei locale din eșalonul secund, Balmazujvaros Sport, pe 23 ianuarie.

În perioada 25-31 ianuarie, Tiberiu Csik și elevii săi vor efectua  un cantonament la Băile 1 Mai, în județul Bihor. În cantonamentul din județul vecin, staff-ul tehnic și jucătorii vor lucra pe acumularea de rezistență la efort și pe dezvoltarea traseelor de joc cu integrarea jucătorilor noi. La câteva zile de la revenirea în Satu Mare, sătmărenii au programate câteva partide de verificare interesante:

– 3 februarie – Cigand SE din liga a III-a Ungaria – la Nyirbator

(la Cigand joacă foștii jucători ai Olimpiei Kinczel și Roszel)

– 6 februarie – Diósgyőr VTK din liga I Ungaria – la Abaujszanto

– 10 februarie – Luceafărul Oradea din Liga III – la Oradea

– 13 februarie – Várda SE din liga a II-a Ungaria – la Kisvárda

Conform staff-ului de la Olimpia pe 20 februarie va mai avea loc un meci de verificare pe stadionul din Satu Mare, dar adversarul nu este deocamdată cunoscut. După câteva zile de antrenamente intense, elevii lui Tiberiu Csik vor pregăti primul meci oficial din acest sezon. Acesta va avea loc cu ocazia etapei cu numărul 19, pe 27 februarie, când sătmărenii se vor deplasa la Mediaș pentru duelul cu Gaz Metan.

Un comentariu

  1. Koka Laru Răspunde

    E clar ca “galben albastrii”, din anul acesta, vor “juca fotbal” in liga 3 (daca nu se va desfiinta echipa).Atata timp cat niste indivizi s-au imbogatit (sau este sursa de imbogatire) din acest sport sigur fotbalul romanesc nu mai are nicio sansa sa renasca!!Nu inteleg de ce nimeni nu elibereaza certificatul de deces al fotbalului romanesc!!!Nu de alta,dar merita sa-l ingropam crestineste!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.