Ultima actualizare: ieri, 22:26

Publicitate

Open Day la PrimaGYM a adus numeroși sătmăreni în sălile de sport (FOTO& VIDEO)

open day primagym 2016 (12)BodyART, Cros Training, BAX, H.I.I.T, Pilates, Spinracing, Spinning, Cross Fit și Fitness au fost antrenamentele oferite gratuit în cadrul Open Day la PrimaGYM.

Ziua de vineri, 15 ianuarie, a adus numeroși de sătmăreni în sălile de sport ale Centrului PrimaGYM, organizatorii evenimentului Open Day fiind pregătiți nu doar cu antrenamente gratuite ci și cu seminarii de nutriție și măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei. Ziua a început de dimineață de la ora 8:00 și s-a încheiat după ora 21:00, fiind încă o dată un succes printre sătmărenii care au participat la antrenamentele gratuite.

PrimaGYM oferă în acest an noi antrenamente și pentru copii, intitulat bodyART Kids, care poate avea multiple efecte pozitive asupra acestora. Cele 45 de minute de astăzi dedicate copiilor i-au bine-dispus pe micuți, care la final au năvălit în toate sălile de sport fiind interesați de tot ce se poate face la PrimaGYM.

Open Day PrimaGYM a fost o zi dedicată sănătății în primul rând, nevoia de mișcare și sportul fiind căile cele mai sigure spre o viață echilibrată. Experiențele de azi de la PrimaGYM cu siguranță îi vor mai reîntoarce pe sătmăreni în sala de sport.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.