Prefectul verifică modul de pregătire în caz de inundații

11 ianuarie 2016 | 11 comentarii

SAMSUNG CSCÎn urma emiterii codului galben de inundaţii pentru cursurile de apă din vestul și nord-vestul țării, duminică 10 ianuarie, prefectul dr. Eugeniu Avram s-a aflat în contact permanent cu reprezentanţii Serviciului de Gospodărire a Apelor Satu Mare, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “SOMEŞ” Satu Mare, cât şi cu reprezentanţii unităţilor administrativ teritoriale care se află sub această atenţionare.

În cursul zilei de astăzi, 11 ianuarie, prefectul a dispus constituirea a trei echipe mixte de evaluare, formate din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare, Serviciului de Gospodărire a Apelor Satu Mare şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “SOMEŞ” Satu Mare. Acestea s-au deplasat la unităţile administrativ- teritoriale de pe cursul râurilor Crasna, Valea Rea şi Maja, respectiv Craidorolţ, Moftin, Certeze, Călineşti, Hodod şi Bogdand pentru a evalua modul de pregătire în caz de intervenţie şi de a verifica stocurile de materiale necesare.

Prefectul dr. Eugeniu Avram a cerut celor implicaţi, responsabilitate, vigilenţă şi cooperarare instituţională pentru a se preveni anumite situaţii de risc. Pe tot parcurul atenţionării de cod galben de inundaţii, prefectul va monitoriza evoluţia evenimentelor şi măsurile întreprinse.

Sursa: Prefectura Satu Mare

SAMSUNG CSC

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (11)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ? spune:

  cel mai activ si profesionist prefect pe care l-a avut satmarul din ’90 incoace!

 2. stefi spune:

  carpa lui Govor, activ la amenintari

 3. gringo spune:

  Prefectus VALEA!!!!!!! TALPASITA!!!!!!!carpa lui Grovor!!!!!!!!!! Actiuni in instanta ilegale, despagubiri supraevaluate!!!! Valea valea, ce faceai la DNA? e adevarat dadeai extemporal, ne spui, sau minti in continuare!!!!!!!!!

 4. castorica spune:

  deci prefectu ce face ilegalitati sa PLECE!!!!!!!

  http://Www...

 5. x spune:

  postaci pnl isti de doi lei platiti sa latre din banii publici sau carora nu le-au putut fi rezolvate problemele in audiente si acum improasca de ciuda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest