Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Sistemul cardului de sănătate s-a blocat din nou la Satu Mare

descărcare (4)Sătmărenii își pierd răbdarea la ușile medicilor de familie din Satu Mare, din cauza cititoarelor de carduri care se blochează tot mai des. De când utilizarea documentului electronic a devenit obligatoriu, medicii întâmpină dificultăți iar timpul unei consultații se dublează din cauza acestor probleme.

Un sătmărean a sesizat astăzi, 12 ianuarie, redacția Portal SM cu privire la această problemă, declarând că pacienții sunt nevoiți să aștepte ore bune din cauza sistemului care se blochează de nenumărate ori atunci când cardurile de sănătate sunt verificate.

Sistemul cardului de sănătate s-a blocat marţi dimineaţă, însă problema urmează să fie rezolvată în scurt timp, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, Vasile Ciurchea.

Potrivit acestuia, medicii de familie pot acorda şi în acest timp consultaţii.

”Serverul este blocat, urmează în 30 – 45 de minute să fie remediată problema’, a spus preşedintele CNAS.

 

4 comentarii

  1. stan Răspunde

    nu-i adevarat1 acuma am venit de la medicul de familie si in 5 minute am terminat

    • Ion Răspunde

      nu spune ca nu e adevarat, din moment ce nu sti.
      lucrez in sistemul de sanatate, in fiecare zi se opreste acest sistem de carduri si programul pe care se lucra, si vina nu e locala, ci nationala.
      toti medici si furnizori de servici medicale sunt nemultumiti de acest sistem !

    • alin Răspunde

      Da dar asta nu a zis nimeni ca sistemul nu a mers astazi de la ora 8 pana la 11.si dupa aceea a functionat cu intermitenta.In fiecare vineri sistemul cade nu putem face nimic si din pacate nici autoritatile nu i-au masuri.pacat ca sa cheltuit atatia bani pe un sistem care nu functioneaza

  2. Bogdan Răspunde

    Cardul, sistemul este o bataie de joc a unora pentru a face bani pe baza oamenilor si medicilor. Dar se poate, aici in Romania. Success!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.