Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Tentativă de omor în Vama. Un copil l-a lovit cu toporul în cap pe un bărbat

atacator cu topor            La data   de 17 ianuarie a.c., urmare a unui apel de urgenţă 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, a fost sesizat despre faptul că, pe raza localităţii Vama, Judeţul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.  

Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat cercetările în acest caz, sub directa coordonare  a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare şi au stabilit că, un minor în vârstă de 15 ani,  pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat unui bărbat, în vârstă de  43 de ani, o lovitură cu un topor,  în zona capului, victima fiind transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. Având în vedere leziunile suferite, aceasta a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Baia Mare.

Conform  concluziilor medico- legale preliminare, victima necesită pentru vindecare 95-100 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în pericol.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în  cursul zilei de azi Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, să dispună măsuri potrivit competenţelor legale.

  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.