Ultima actualizare: azi, 14:50

Locale

Trenul Satu Mare – București a întârziat astăzi 90 de minute

tren frigTrenurile de călători circulă cu viteză redusă şi ajung la destinaţii cu întârzieri de zeci de minute, din cauza zăpezii şi a gerului. Marți dimineață, trenul Satu Mare – București a avut o întârziere de 90 de minute.

De asemenea, trenul care a pornit în această dimineață din Satu Mare, la ora 03:47, va ajunge în capitală cu o întârziere de 26 de minute.

CFR Călători transmite printr-un comunicat că în toate unitățile CFR Călători (revizii, depouri, etc) se intervine constant pentru dezăpezire și pentru asigurarea condițiilor necesare desfăşurării în siguranţă a călătoriei cu trenul.

Totodată, sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încalzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi le va acorda asistenţa necesară.

Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile, CFR Călători recomandă pasagerilor să acceseze informaţii legate de situaţia circulaţiei trenurilor, astfel:

– la numerele de telefon de la stațiile CFR care sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice – http://www.cfrcalatori.ro/148

– informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor sunt disponibile pe site-ul companiei de Infrastructură www.cfr.ro, accesând link-ul http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, iar

De asemenea, pot fi accesate informaţii şi prin intermediul dispeceratelor Comandamentului de iarnă: http://mt.gov.ro/web14/informatii-de-interes-public/comandament-de-iarna/dispecerat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.