Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accident de muncă la UNIO. Un bărbat căzut de la 5 metri

ambulanta-resuscitareAccident de muncă la UNIO.  Un bărbat a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Bai aMare după ce a căzu de pe po schelă din incinta întreprinderii UNIO.
Evenimentul a avut loc luni la La ora 14:47.

“Ambulanta  Satu Mare este solicitata prin dispeceratul unic de urgenta 112 de faptul ca in incinta intreprinderii UNIO Satu Mare  s-a produs un accident de munca. O persoana  de 58 ani de sex masculin, angajata, a cazut de pe o hala aflata in proces de demolare.

La locul solicitarii a sosit rapid un echipaj cu medic al S.A.J Satu Mare care constata ca victima a cazut de la cca. 4-5 m si prezinta un Traumatusm Cranian Cerebral Acut fara pierdere de cunostinta, cu  multiple plagi sangerande la nivelul scalpului, cu un traumatism toracic si multiple fracturi costale. Pacientului i se acorda primul ajutor la locul solicitarii, este imobilizat, monitorizat ,analgo-sedat, apoi transportat la U.P.U. Satu Mare, unde dupa reevaluare si investigare imagistica reiese ca este vorba si de o hemoragie subarahnoidiana  si se decide ca pacientul sa fie transportat cu acelasi echipaj al Ambulantei la Spitalul Jud.Baia Mare la sectia Neurochirorgie pentru interventia specifica acestui caz”, precizează Ambulanţa.

Acest caz a intrat in atentia Politiei si a Inspectoratului Teritorial  de Munca Satu Mare ,in vederea elucidarii cauzelor ce au determinat producera evenimentului.

Sursa: Ambulanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.