Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Accident grav lângă Micula. O mașină a intrat într-o căruță nesemnalizată corespunzător

accident caruta miculaUn atelaj condus de un minor de 15 ani, care circula pe timp de noapte neechipat şi nesemnalizat corespunzător, a fost una din cauzele producerii unui accident  pe D.J. 194 A, soldat cu rănirea gravă a două persoane.

Astfel,  ieri, în jurul orei 19.00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat că pe D.J.194 A, în apropiere de comuna Micula, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că Vasile T., în vârstă de 60 de ani din Satu Mare, circulând pe traseul  Micula – Satu Mare, nu a observat atelajul tras de doi cai care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

Atelajul nu a fost echipat şi semnalizat corespunzător pentru circulaţia pe timp de noapte şi era condus de către un minor de 15 ani din Botiz.

În urma impactului, minorul a fost rănit uşor, dar o femeie de 36 de ani, pasageră în atelaj, a suferit leziuni care au necesitat transportarea acesteia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.