Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

UPDATE: Accident la Tarna Mare. Un tânăr a intrat cu BMW-ul în stâlp. Ce alcoolemie avea

accident tarna1Accident la Tarna Mare. În cursul dimentii de azi, 07 februarie a.c., în jurul orelor 04,23 pe DJ 109M in localitatea Tarna Mare, a avut loc un accident rutier grav. 

D. Ioan, de 25 ani, din Batarci, judetul Satu Mare, conducând autoturismul marca BMW pe fondul neadaptării vitezei,  într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului intrând în coliziune cu un stâlp electric de pe partea stângă a direcției de deplasare. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a unui minor  de 17 ani, din Batraci, pasager în autoturism.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Turţ cu o autospecială cu modul de descarcerare şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D. Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma accidentului rutier, au rezultat rănirea a două persoane, pasageri ai autoturismului.

Paramedicii şi personalul medical au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor, urmând a fi transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

accidenta tarna2

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.