Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Acoperiș în flăcări la Botiz. Tânăr intoxicat cu fum, transportat la Urgențe

incendiu boztiz

UPDATE, ora 13:09 – Pompierii sătmăreni au emis un comunicat de presă în care se precizează cauza incendiului de la Botiz.

Informație de presă:    

În cursul dimineţii de azi, în jurul orei 07.26, I.S.U. ,,Someş” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o locuinţă situată pe raza localităţii Botiz. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Pompierii au constatat că ardea acoperişul imobilului, cu pericol de propagare la întreaga casă de locuit.

A ars acoperişul din ondulină bituminoasă pe o suprafaţă de aproximativ trei metri pătraţi.
Cauza probabilă a incendiului: coş de fum, amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialul combustibil din jurul hornului.
Proprietarul imobilului a acceptat acordarea primului ajutor medical de la pompierii-SMURD, ca urmare a expunerii la fum și gaze toxice, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare.

Ora: 09:09 – Acoperișul unei case de pe strada Oșvareu din Botiz a luat foc în această dimineață din cauza unui incendiu propagat de la hornul imobilului. Pompierii sătmăreni au fost sesizați despre acest incident în jurul orei 7.25. S-au deplasat la fața locului cu două autospeciale și o ambulanță SMURD și, datorită faptului că focul nu luase încă proporții, a fost stins în circa o jumătate de oră. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza izolării termice necorespunzătoare a coșului de fum.

Din păcate, însă, fiul proprietarului casei, care s-a urcat în pod încercând să stingă focul, s-a întoxicat cu fum, astfel că a fost transportat cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale. Vom reveni cu amănunte în cel mai scurt timp posibil. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.