Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Adrian Ștef l-a felicitat pe Mani Gyenes. Sprijin pentru Dakar 2017 (VIDEO)

Many Gyenes, Adrian Stef (11)Conducerea Consiliului Județean Satu Mare l-a felicitat astăzi pe riderul Mani Gyenes pentru rezultatul obţinut la radiul Dakar de la începutul acestui an şi l-a asigurat de sprijin pe mai departe. Preşedintele Adrian Ştef a ţinut să-i mulţumească în mod public pentru faptul că promovează judeţul Satu Mare la nivel mondial şi i-a invitat şi pe alţi sportivi de performanţă să ceară sprijin de la instituţie.

Ştef a afirmat că un parteneriat între sportivi şi judeţ este unul foarte bun. Pe de o parte sportivii sunt sprijiniţi financiar iar de celalată parte sportivii se promovează judeţul.

Chiar cred că nimeni nu poate contesta un asemenea ajutor dat pentru sătmăreni care ne reprezintă cu cinste oriunde ar fi. Mani Gyenes a adus rezultate foarte bune pentru România, nu numai pentru judeţul Satu Mare, şi cred că avem această datorie, ca aceşti sătmăreni să fie sprijiniţi şi ajutaţi de către Consiliul Judeţean. În fiecare an l-am sprijinit pe Mani Gyenes să se înscrie în această competiţie, din raliul Dakar întotdeauna a adus rezultate foarte bune. Acest angajament trebuie să-l facem în faţa sătmărenilor, noi să te sprijinim şi tu să aduci titluri“, a i-a spus Adrian Ştef lui Mani Gyenes.

Sportivul a mulțumit pentru sprijin, el considerând că și-a făcut treaba în promovarea judeţului, foarte mulţi întrebând de unde este stema pe motocicleta sa.

El a spus că sprijinul de anul trecut primit de la Consiliul Judeţean, şi anume motocicleta performantă nou nouţă l-a ajutat foarte mult, reuşind astfel să-şi atingă obiectivul, şi anume să se situeze între primii 15 clasaţi.

“Cred că este foarte important să promovăm judeţul, deoarece pentru asta am primit acea sumă şi eu cred că mi-am făcut 100% treaba în acest sens. Eu o să încerc şi de acum să lupt pentru poziţii mai bune în cariera mea şi să merg mai în faţă. Cu siguranţă o să şi reuşesc, dar cum se ştie în posturile acestea, şi peste tot, aceste rezultate depinde de buget. Cum se vede şi pentru anul următor am promisiuni şi eu cred că o să am echipament şi mai bun, şi dacă o să am concurs curat probabil o să am şi rezultate mai bune“, a mai spus Mani Gyenes.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.