Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Amical: Kisvárda – Olimpia Satu Mare 2-1

olimpia-630x360Intr-un joc de pregatire desfasurat simbata, la Kisvarda, echipa locala, ocupanta a locului secund in Liga a II-a din Ungaria, a invins cu scorul de 2-1 FC Olimpia Satu Mare.

Prima faza importanta a meciului s-a petrecut in minutul 16. Juniorul Bura a centrat din stanga, Markus a incercat sa trimita cu capul spre poarta adversa iar dintr-un adversar mingea a ajuns la Ianc, care a fost secerat in suprafata de pedeapsa de un adversar, arbitrul aratind imediat punctul cu var. Capitanul Iuhas a executat precis, si Olimpia a deschis scorul.

Tot din penalty echipa gazda avea sa restabileasca egalitatea in minutul 37. Kanalos a pierdut un balon in apropierea careului, iar Eros a fost tras de tricou dupa care a transformat penalty-ul acordat de arbitru.

Partea a doua a jocului a inceput cu o situatie importanta de gol, irosita de Faur. Brata si Munteanu au incercat sa inscrie cu suturi de la distanta, iar ultima parte a meciului avea sa fie controlata de echipa gazda, care a si reusit sa inscrie golul victoriei in minutul 79. Minezis a scapat din marcaj, l-a driblat pe Suta, si a inscris in poarta goala.

Antrenorii Olimpiei s-au confruntat cu mai multe probleme de lot, indisponibili pentru acest meci din cauza accidentarilor fiind Bigiu, Lukacs si Salageanu, in timp ce Buhaescu si Takacs acuza viroze respiratorii.

• Kisvarda FC: Ryhanmry, Vari, Izing, Pupuner, Fodor, Bugi, Lucon, Eros, Dilczeg, Rajozi, Cseri. Au mai jucat: Lizni, Grune, Lazan, Minezis, Kulnar, Nagy, Karzta, Erzlahpi.
Antrenor: Soos A.

• FC Olimpia Satu Mare: Suta – Muntean, Muresan, Heil, Iuhas – Ianc, Onicas, Kanalos, Bura – Brata, Markus. Au mai jucat: Tataru, Ciul, Rus, Faur, Nemes.
Antrenori: Tiberiu Csik si Ion Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.