Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

ART GRAND MARRIAGE își deschide porțile vineri, de la ora 13:00

art grand marriageTârgul de nunți ART GRAND MARRIAGE, eveniment specializat pentru cei care doresc să-și organizeze o nuntă ca-n povești, va avea loc în acest week-end la ANKORA, fostul Grand Mall din Satu Mare. Deschiderea târgului va avea loc vineri, de la ora 13:00.

Mirii, nașii, socrii, domnișoarele de onoare și, de ce nu, chiar și invitații sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână pentru a vizita firmele participante care vor expune și prezenta oferte avantajoase pentru organizarea unei nunți de vis. Rochii de mireasă, costume de mire, verighete, ținute de gală, torturi, aranjamente florale, muzica, artificii, restaurante, invitații de nuntă, foto/video, cocktail-uri, mărturii și tot ceea ce este necesar unui astfel de eveniment important în viața dumneavoastră pot fi contractate cu firmele de specialitate.

Cca orice târg care se respectă, o pereche de miri din cei care vor vizita expoziția va avea norocul să câștige, în urma tragerii la sorți, verighetele cu care își vor uni destinele. Premiul este oferit de organizatorii târgului ART GRAND MARRIAGE.

Detaliile le veți putea afla chiar în cadrul expoziției, așa că pregatiți-vă ca în perioada 5 -7 februarie să vizitați ART GRAND MARRIAGE.

Programul ART GRAND MARRIAGE:

Vineri:  13:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 19:00

Duminică: 10:00 – 19:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.