Ultima actualizare: ieri, 21:11

Fun

Atenţionare ANM: Cod galben de… întuneric

cod-galben-toata-taraDupă ninsorile şi frigul care ne-au lovit, absolut imprevizibil, în plină iarnă, iată că Agenţia Naţională de Meteorologie ne atenţionează că furia oarbă a naturii va lovi din nou România! Este vorba de un cod galben de întuneric pentru următoarele 2 nopţi în intervalul 6 seara – 6 dimineaţa. Atenţie: codul este valabil pentru toate judeţele României!

Reprezentanţii ANM spun că situaţia este chiar mai îngrijorătoare: e foarte posibil ca atenţionarea să se transforme pe la 12 noaptea chiar în cod portocaliu de întuneric beznă, iar pe la orele 2-3 riscăm chiar să avem parte de cod roşu, ceea ce ar însemna suspendarea aproape tuturor activităţilor pe întreaga suprafaţă a ţării. “Practic, am putea spune că România va adormi”, explică, în termeni accesibili omului de pe stradă, un meteorolog.

Teoretic, codul galben de întuneric ar trebui să ia sfârşit după 2 nopţi, dar meteorologii spun că nu mai ştiu la ce să se aştepte, dat fiind că natura pare că a luat-o razna în ultima vreme. “Nu ne-ar mira nici dacă am afla că o să ţină tot anul aşa”, spune un meteorolog, “dar sperăm că oamenii se vor obişnui cu situaţia şi vor găsi ceva de făcut în perioada când e întuneric. Noi le recomandăm să se odihnească aşteptând să treacă urgia.”

Sursa: timesnewroman.ro 🙂

4 comentarii

  1. adam Răspunde

    VA CREDEAM ZIARISTI SERIOSI… FACETI VIZUALIZARI CU ORICE PRET…???? VA VINDETI PREA IEFTIN.

  2. Unu' Răspunde

    Esti prea … serios!
    Relax!

  3. Misto Răspunde

    A crescut numărul căutărilor “cod galben de întuneric” pe goagăl! Mișto!

  4. Romanul Răspunde

    Ba primitivilor, uitati-va si la sursa: “Sursa: timesnewroman.ro”. E site pamflet, de caterinca, de misto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.