Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Bețivii au făcut legea în trafic în week-end în județ

betivi in traficNu mai puțin de trei șoferi aflați în stare de ebrietate la volan, din care unul mangă, au fost depsitați la acest sfârșit de săptămână de polițiștii rutieri sătmăreni.

Astfel, în perioada 19-20 februarie, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 358 sancţiuni contravenţionale în valoare de 36 900 lei.

Polițiștii Serviciului Rutier i-au depistat în trafic pe Francisc L., în vârstă de 45 ani, care, pe raza localității Căpleni, a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe Andrei B., de 42 ani, care, pe DJ 196, a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat; precum și pe Ioan F., de 58 ani, care, în localitatea Pir, a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările continuă.

Totodată, polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au depistat în trafic pe Peter P., de 23 ani, care, pe strada Vasile Lucaciu din orașul Negrești Oaș, a condus un autovehicul, deși avea permisul de conducere anulat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Un comentariu

  1. atti Răspunde

    Foarte bine asa mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.