Concert Direcția 5, cadou din partea primarului pentru sătmărence

18 februarie 2016 | 7 comentarii

directia-5Cunoscuta trupă Direcția 5 va susține un concert la Satu Mare la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul va avea loc în data de 4 martie, de la opra 18.00, și este practic un cadou oferit de primarul Dorel Coica pentru toate sătmărencele de Ziua Femeii. Concertul va fi deschis de tenorul sătmărean Nagy Norbert. 

Intrarea la concert este gratuită și se face pe bază de invitație care poate fi ridicată de la sediul Primăriei Satu Mare, de la primar sau de la consilierul acestuia, Natalia Covaci. După cum spunea chiar primarul Dorel Coica, accesul în sală va fi permis doar femeilor. 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Leonard Capraru spune:

  Domnule Primar !!De ce nu concerteaza in p=ta 25 Octombrie astfel incat sa poata participa un numar cat mai mare de spectatori???

  • carcotas spune:

   Cum de ce?Asa n-ar mai trebui invitatii iar ,,legatura” cu binefacatorul nu s-ar face in mintea doamnelor.Manipulare ieftina(Dorel Costel zice ca-i gratis…)

 2. Aurel spune:

  Is tare curios ca domnu Cojac din ce bani finanteaza acest concert?? Plateste din salarul lui propriu, sau practic iarasi din banii nostrii, si se lauda ca el le ofera femeilor cadou… Ciudat ca devine asa de activ inaintea alegerilor, si in 4 ani nu a facut nimic, si amu din senin este timp si bani pentru tot ce nu a facut in 4 ani.

 3. Mircea Pop spune:

  mda…sa vad alegerile viitoare…domnule COICAAAA unde e satu mare pe langa baia mare????de ce fug satmareni in weekend la baia mare???pt ca satu mare e un oras egal cu 0

 4. D.D spune:

  Perfect! Alti bani din bugetul local cheltuiti pe lucruri inutile…

 5. Pop Ioan spune:

  Fugiti,oameni buni,la finante sa va platiti impozitele.Coica are mare nevoie de bani.Ziceau ca nu s-au marit.Eu nu am constatat.Am “donat” cu 80 Ron mai mult.

 6. Doina Sabou spune:

  daca tot ededicat pentru femei de ce trebuie invitati bani aruncati pe fereastr si pentru invitatii sa-u doamnele dsus puse nu pot intr anu-mai cu invitatii deja e descriminare oricum e rezervat la toate spectacolele locuri pentru invitati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest