Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

Congresul Medicilor Stomatologi, o reușită. Satu Mare, un pol important al stomatologiei românești (VIDEO)

Cosmin ratiu, Oana Datcu (5)Congresul Medicilor Stomatologi, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Satu Mare, a fost cel mai reușit dintre cele organizate în ultimii șapte ani la Satu Mare, potrivit celor afirmate pentru PortalSM de președintele Colegiului Medicilor Dentiști din județ, dr. Cosmin Rațiu.

La acest eveniment au fost prezenți 430 de invitați, medici care au venit din județele adiacente. ”Deși ponderea medicilor prezenți a fost din Satu Mare, la lucrările congresului au participat și medici din Oradea, Cluj Napoca, Zalău, Baia Mare, Timișoara și Reșița, care și-au arătat interesul față de cele dezbătute în cadrul congresului nostru. Acest interes crescut s-a datorat lectorilor și celor care au luat cuvântul, care au fost foarte bine aleși. Au fost cei mai buni speakeri din diferite domenii de activitate, respectiv pe chirurgie buco-maxilo-facială, pe estetică, pe protetică, pe infantologie, pe endodonție. Deci putem spune că Satu Mare, la ora actuală, este un pol important al stomatologiei românești în ceea ce privește activitatea medicilor, cât și în ceea ce privește cursurile și congresele pe care le organizăm”, a mai declarat doctorul Cosmin Rațiu.

Președintele Colegiului Medicilor Dentiști Satu Mare a mai adăugat că a fost cel mai reușit congres atât din punct de vedere al participării medicilor la sesiunea de comunicare, cât și din punct de vedere a numărului foarte mare, nesperat de mare, al medicilor care au venit din alte centre universitare. 

3 comentarii

  1. Adrian b Răspunde

    Bravo dr Rațiu, bravo.

  2. calin Răspunde

    Foarte frumos eveniment ,și la noi se poate organiza ceva exemplar .
    Oameni de calitate care se dedica meseriei și colectivității.

  3. Mirela Răspunde

    Salutam aceste evenimente organizate in orasul nostru de profesionisti in domeniul lor de activitate.Felicitări organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.