Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Oglindă, oglinjoară, Corina a “comis-o” ieri seară!

corina bud 1Cunoscuta artistă Corina Bud, nora unui cunoscut om de afaceri sătmărean, a “comis-o” din nou seara trecută. A vrut sa își facă un ”selfie”, dar, fără să vrea, a arătat și altceva, scrie Cancan.

Artista este considerata una dintre cele mai sexy si mai perfectioniste vedete din Romania. Aceasta reuseste sa iasa in evidenta fata de cei din jur datorita tinutele de exceptie pe care le alege si le poarta pe scena.

Pentru ca este persoana publica, Corina trebuie sa afiseze tot timpul un look perfect, asa ca are mare grija la imaginea sa. Intr-o postare recenta de pe pagina ei de Facebook, interpreta apare imbracata extrem de sexy, intr-o rochie care ii scoate in evidenta formele apetisante- feminine.

In momentul cand si-a facut un selfie, seara trecuta, artista nu a fost atenta la un detaliu si acela ca rochia pe care o purta era transparenta. Prietenii virtuali au putut vedea cum arata sanii artistei. Fanii au inrosit butonul de like si au comentat imediat postarea: “Corina ti se vad sanii”, “Te iubesc superba mea!”, “Simpatica”.

corina bud 2

La imaginea publicata, cantareata a lasat si un mesaj, unde le spunea acestora unul dintre secretele frumusetii sale: “Voi destainui reteta mea pentru un ten stralucitor: amestec o jumatate de mango si o jumatate de avocado cu doua linguri de zeama de lamaie si o lingura de miere. O las sa actioneze minim 15 minute, dupa care ma spal si aplic o fiola de uleiuri esentiale”, mai scrie aceeași publicație.

4 comentarii

  1. cocolino Răspunde

    Bai baieti de la portalsm….ce luati fratilor de vedeti ce nu vad altii? Mergeti fratilor si faceti reportaje despre probleme reale ca pe noi noi ne maninca noroiul prin oras si voi vedeti sini prin selfiuri.

  2. Bud light Răspunde

    :)))) si eu m-a uit de o juma de ora ,Numa tite nu văd.

    Dar văd o purie pitica cu voce groasa, care ca o băgam in seama tot se dezbracă

  3. monky-fonky Răspunde

    nu-i asta aia de zicea in campania electorala ca de iese stef cu coica, se muta inapoi in Satu Mare?

  4. Gușat Dan Theofil Răspunde

    Mai lucrează Gil la portalsm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.