Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Executările silite din Satu Mare au ajuns și pe Facebook. Aviz amatorilor de chilipiruri

executari siliteSătmărenii care vor să facă o investiție în imobiliare pot găsi apartamente ieftine chiar pe Facebook. Asta datorită faptului că firmele care îi execută silit pe sătmărenii care nu reușesc să-și achite ratele la bănci au postat nenumărate anunțuri pe site-ul de socializare,  sperând într-un impact mai mare asupra populației decât cele postate pe propriile lor site-uri.

Astfel, pe Facebook poate fi văzută o garsonieră pe Ostrovului la 8.100 de euro, un apartament cu trei camere pe aleea Humulești la 15.250 de euro, un apartament cu două camere pe strada Depozitelor la 25.500 de euro, dar și un apartament cu două camere în centrul nou, care se vinde la licitație pornindu-se de la prețul de 47.00 de euro.

Potrivit statisticii BNR, la finele anului 2015, valoarea restanțelor la plata ratelor înregistrate de sătmăreni era de 207,3 milioane de lei, din care 106,2 la creditele în lei și 101,1 la cele în valută. Trebuie remarcat că restanțele au scăzut cu 38,4 milioane de lei față de sfârșitul anului 2014. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.