Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Jaf la Vama. Bătrână atacată în propria locuință

batrana-talharita1Doi tâlhari care au atacat sâmbătă la Vama o bătrână în propria sa locuință căutând bunuri de valoare au fost identificați și arestați preventiv pentru 30 de zile.

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 12:18, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 de  către o tânară  din  Negreşti Oaş despre faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui M. A., de 78 ani, domiciliată în comuna Vama, cu intenția de a o jefui.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Negreşti Oaş au stabilit că în cursul nopţii de 12/13 februarie (vineri spre sâmbătă), două persoane necunoscute  au intrat  prin efracţie în locuinţa victimei,  i-au aplicat acesteia mai multe lovituri şi i-au răvăşit  camera, cu intenţia clară de a-i găsi  şi fura eventuale bunuri şi obiecte de valoare. Întrucât nu au găsit nimic din ce îi interesa, au părăsit locuinţa fără a lua cu ei vreun bun.

Poliţiştii au continuat cerectările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş,  reuşind în scurt timp să identifice  principalii bănuiţi, ca fiind Daniel B., în vârstă de 18 ani, şi Dumitru M. de 30 de ani, ambii din Vama.

Ca urmare a prezentării acestora de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Negreşti Oaş a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.