Kereskenyi îl somează pe primar: Să termine cu măgăriile!

18 februarie 2016 | 28 comentarii

somatie kereskenyiCandidatul UDMR la Primăria municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, l-a somat azi, în cadrul unei conferințe de presă, pe primarul în funcție, Dorel Coica, să nu-și mai facă imagine și nici campanie electorală pe banii primăriei și ”să termine cu aceste măgării”!

Acesta a pornit de la faptul că la finele lunii decembrie a anului trecut pe parcometrele din Satu Mare erau postate afișe prin care se transmitea că primarul Dorel Coica oferă parcare gratuită sătmărenilor.
”Eu nu știu dacă primarul a adus acești bani de acasă, din sertarul lui. Pentru cine a luat un abonament de parcare pentru un an de zile nu a fost corect. Nu este corect să faci campanie electorală din banii publici, din banii contribuabililor, și iată că acest fenomen continuă. A apărut această invitație în care se specifică că domnul primar oferă un concert femeilor. Atâta timp cât Primăria și Consiliul Local organizează acest concert, nu este corect ca pe invitație să fie trecut cu litere mari că domnul primar oferă concerte și gratuități pentru că toate acestea sunt plătite din banii contribuabililor. Îl somez pe această cale  să termine cu aceste măgării pentru că nu sunt de bun gust, ba mai mult consider că este și periculos. La modul serios, nu este corect, și intră în alte sfere dacă cineva face campanie electorală din bani publici. Știm cu toți că primarul în funcție are niște avantaje dar acestea trebuie păstrate în limita bunului simț și am avea rugămintea să termine cu aceste chestiuni pentru că nu dau bine”, a afirmat Kereskenyi. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (28)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. srobi spune:

  Ce disperare pe acesti indivizi certati cu bunul simt.

 2. Matrix spune:

  Inca o dovada de imaturitate politica al acestui candidat fost viceprimar care s a remarcat doar prin inactivitate totala si impiedicarea dezvoltarii orasului prin hoarda de consilieri.

 3. Marius spune:

  Saracutzu de tine, ca tu nu ai profitat de banii publici cat ai fost viceprimar? Iar de cand esti deputat, primesti degeaba bani publici…..Cum e sa stai in complexul de lux Buterfley?

 4. mugurel spune:

  La budapeste cu tn bah kereskeny dc nu ti convine in sm si in romania

 5. dr cotas spune:

  DISPERAT E COICA. A INCEPUT NUMARATOAREA INVERSA: TIC-TAC-TIC-TAC-TIC-TAC.. Impacheteaza si hai sictir!

 6. Ema spune:

  Cine vorbeste de campanie electorala prematura cand ei UDMR , au inceput sa faca asta demult pe spatele altora. Cum iesea ceva bine cum tup si ei in prim plan sa se creada ca ei au avut vreo contributie.

 7. Lupu spune:

  Asta are fața de MĂGAR.

 8. Pop Sorin vecinul spune:

  Eu sunt Pop Sorin vecinul Domnului Primar Coica. Vreau sa-i multumesc in public Domnului Primar ca m-a facut Sef Serviciu, pe sotia mea a angajat la Transurban ca Director Economic, si fiul meu face toate proiectele si machetele cu parcari si stadioane pentru 10.000 de euro/bucata! Va multumesc Domnule Primar, mersi mult Vecine!!!

  Familia noastra va sustine!

 9. Sanda spune:

  Ce jigodii ordinare.

 10. Uliu spune:

  Coica v a dat clasa la tot ce a facut.

 11. peter spune:

  Kereskenyi Gabor se ceartă cu Coica Dorel şi invers, cum e proverbul 2 se ceartă şi al treilea câştigă. mai exact ei se ceartă iar Cozma va ajunge primar.

 12. Baba Novac spune:

  Dorele, te rugam frumos lasa-ne si du-te inapoi la Vanju Mare unde te-ai nascut. Adio

 13. laurentiu spune:

  Kereskeni spune-ne mai bine de banii( MULTI!)sifonati de tine si nasul Fogel la CSM cand erai viceprimar! :). Sau le povestim in campanie?

 14. figaro spune:

  Urla ciuda in asta, ca vezi Doamne primarul face codaouri… pai ce ai vrea frate, sa stea in Primarie si in sedintele de Consiliu local in care voi UDMR blocati tot ce se poate bloca numa’ ca pe urma sa aratai cu degetul ca uite, nu a facut nimic!!! Gabor, Gabor!

 15. fuctionar public spune:

  Am o mare rugaminte la domnul Kereskenyi Gabor sa o intrebe pe doamna directoare a Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, Elisabeta Bekessy,daca mai mai vin plicurile verzi de la SC Florisal SA. Multumesc Anticipat,

 16. dinel spune:

  sa plece chelbosul de coica din primarie , au foast 4 ani de nenorociri , afara cu chelbosul din primarie

 17. gogu spune:

  In Micro 17 a darimat garajele in loc sa ia impozit pe ele, acuma este plin de gunoaie partea de catre dig, va fi viitorul cubic la fel ca in Solidaritati.
  Mai scrie ca va amenaja parcarile din curtile in terioare in 17, nu-i prost omu toate sunt asfaltate va trasa doar doua dungi si vom plati loc de parcare, bine ca pe uzinei unde sunt cabinetele Coica nu se plateste parcarea, a sticat si pista biciclisti.

 18. Sute dealului … ordinar de cherescheni!!!

 19. prazul oltenesc spune:

  In micro 17 , este exact cum este in VINJU DE SUS , poate domnul chel de la primarie nu mai candideaza , daca candideaza nu mai primeste votul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest