Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Kitschurile de Valentine`s Day nu mai au trecere în Sătmar. Vacanța e de vină (FOTO)

valiComercianții ambulanți care vând tot felul de cadouri de Valentine`s Day, așezați în zona Casei de Modă sau pe SemiCorso, se plâng de faptul că vânzările le sunt foarte mici. Motivele găsite de aceștia sunt ba că nu are lumea bani, ba că sătmărenii sunt grăbiți, ba că nu îi interesează, dar elementul esențial care a determinat vânzări atât de scăzute, după părerea lor, este vacanța elevilor. ”Nu avem vânzări. Nu cumpără nimeni nimic. Până acum abia am vândut de 30 de lei. Nu sunt copii la școală. Sunt în vacanță. De aceea vindem atât de puțin. Anul trecut, când pe vremea asta erau încă la școală, mai mult de jumătate dintre vânzări ni le-au făcut elevii. Aproape nimeni nu se oprește la stand”, a încercat să explice situația unul dintre precupeți.

Pe de altă parte, nici nu prea ai ce să cumperi. Aceleași perinuțe roșii, majoritatea în formă de inimioară pe care scrie ”I love you”, aceleași animăluțe de pluș, de diferite mărimi și colori, nimic deosebit care să-l atragă pe sătmăreanul îndrăgostit. Mai sunt unii care au venit cu oferte de genul unor bijuterii sau gablonțuri, dar aproape nimeni nu părea interesat de ele.

Mai mult decât atât, deși mai avem mai bine de două săptămâni până la 1 Martie, unii comercianți au pus pe tarabe mărțișoarele. ”Anul trecut ni s-au cerut mărțișoare încă de la Ziua Îndrăgostiților. De aceea le-am adus, dar nu le cumpără nimeni”, ne-a explicat o vânzătoare.

Cum până de Valentine`s Day mai sunt doar două zile, sătmărenii îndrăgostiți care nu au luat niciun cadou pentru iubitele lor ar trebui să se grăbească. 

Un comentariu

  1. Adina Milea Răspunde

    Îţi este greu să te decizi atunci când vine vorba de a pregăti o surpriză iubitei sau iubiului tău? Te pot ajuta cu câteva idei de destinaţii romantice. Am găsit câteva locuri super faine unde amândoi să vă declaraţi iubirea.
    http://trucurifeminine.blogspot.ro/2017/02/vacanta-in-romania-sau-in-strainatate.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.