Ultima actualizare: azi, 13:01

Locale

Lupcsa Zsolt, condus pe ultimul drum de sute de colegi și prieteni. Tânărul a decedat în urma accidentului din Săcuieni-Bihor

inmormantare Lupcsa Zsolt (12)Alături de familia îndurerată, sute de colegi de la Finanțe, colegi din fotbalul sătmărean, prieteni și apropiați, l-au condus azi pe ultimul drum pe Lupcsa Zsolt, cel care în noaptea de 1 spre 2 februarie a decedat într-un tragic accident de circulație produs în localitatea Săcuieni din județul Bihor. Acesta a fost înmormântat în cimitirul de pe strada Rodnei de un preot romano-catolic, slujba de înmormântare având loc în capela cimitirului.

Cei care l-au cunoscut i-au adus un ultim omagiu fostului lor coleg și prieten Lupcsa Zsolt, și-au luat rămas bun pentru totdeauna cu durere în suflet și lacrimi în ochi și au transmis sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegii de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Satu Mare au spus despre Zsolt că a fost un coleg deosebit, iar cei de la Asociația Județeană de Fotbal au apreciat mult activitatea sa ca arbitru. În 2013, Zsolt a primit și premiul pentru arbitrul anului în cadrul unui sondaj realizat pentru stabilirea Superlativelor sportului sătmărean 2013.

Potrivit unor surse apropiate familiei îndurerate, în noaptea de 1 spre 2 februarie, Lupcsa Zsolt a pornit la drum spre Oradea după o prietenă a cărei mașină se stricase. Din păcate, nu a mai ajuns niciodată la destinație deoarece în Săcuieni Bihor s-a produs tragicul eveniment în care și-a pierdut viața. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.