Marea plombare începe săptămâna viitoare. Proiectul de reabilitare, blocat

18 februarie 2016 | 17 comentarii

marea plombare satu marePrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a afirmat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că de săptămâna viitoare va începe marea plombare a străzilor din oraș.

Edilul șef a arătat că există un proiect de reabilitare a străzilor din oraș, însă de aproape un an și o lună acesta este blocat de contestațiile la licitație pentru contractul cadru. Cu o oră și ceva înainte de a fi semnat contractul, licitația a fost contestată de o firmă din Cluj, astfel că și în prezent contractul este blocat iar lucrările nu pot fi demarate.

Până atunci, însă, în cel mai scurt timp va fi încheiat un alt contract pentru plombarea străzilor. ”Vom încheia un alt contract de plombare a gropilor din asfalt și probabil de săptămâna viitoare vor începe lucrările. Vreau să mulțumesc sătmărenilor care încă mai au răbdare până săptămâna viitoare când ne vom apuca să reparăm gropile. În alți ani reparațiile pe domeniul stradal începeau după sărbătoarea de 15 martie, iar acum toată lumea dorește ca aceste lucrări să fie începute la 1 Decembrie. O să începem să reabilităm toate străzile în momentul când va fi semnat contractul cu firma câștigătoare”, a mai precizat Dorel Coica. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (17)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. gigi spune:

  Punem pariu ca ,castiga vesnicul tehnic-asist?

 2. Marius spune:

  De un an si ceva se tot contesta??? Pai eu stiam ca se contesta o data si daca se respinge contestatia, gata, se da drumul la semnat contractul…Cum sa se tot conteste un an de zile?? Nici pe asta nu o mai stiam….

 3. satmarean. spune:

  Toate cuvintele de bine despre Coica ,deoarece a promis ca va plomba gropile din asfalt si se tine de promisiunea facuta desi a trebuit sa aiba foarte multa rabdare cu atatea contestatii peste contestatii.

  • iuliana spune:

   Cu siguranta merita felicitari nu numai pentru rabdarea lui dar si pentru faptul ca este un bun gospodar si un om organizat.

   • Sătmărean spune:

    Nu ti-e rusine sa tot aduci laude necuvenite lui Coica? Cu totii vedem starea jalnica a orasului. E ca dupa razboi…

    • satmarean. spune:

     Nu mi e rusine chiar deloc! Nici nu am pentru ce sa mi fie rusine daca spun un adevar! Rusine ar trebui sa ti fie dumitale ca nu vrei sa vezi cate a facut primarul acesta pentru oras.

     • escape spune:

      Cat? Enumerati 2 proiecte care sunt initiate de el si nu continuate/finalizate proiectele lui Ilyes

 4. Tata spune:

  Vai da ce o sa faca candidatii Udmr Pnl?Cu ce gropi vor umplea paginile de Facebook?

 5. nicu spune:

  Vezi dl. primar ca nici pe Careiului nu ati finalizat asfaltarea pe o banda pe vreo 150 m.

 6. X spune:

  Nicu,toata lumea comenteaza ca vai ce tragedie e pe drumul Careiului…din pacate e doar campania electorala a lui cozma…stilul slab de a face politica in Romania…arunci cu rahat in altii ca sa iesi in evidenta!Daca prin absurd va iesi el primar,cand se va finaliza proiectul va iesi la rampa sa zica:”Uitati dragi Satmareni ce am facut eu” .

 7. latrau spune:

  Orasul SATU-MARE este pe ultimele locuri in tara , dar latraii cu nume diferite , dar acelasi IP , il slugarnicesc pe COICA , ce rusine , ce oameni de nimic ,

 8. MARIANA spune:

  Primarul ,doctorul trupurilor noastre, cu un personal critic in renumitele cabinete medicale este in masura sa “tamaduiasca”si masinile noastre care isi rup gatul in gropile dragutului nostru SATMAR?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest