Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Peste 25 de permise suspendate într-o singură zi

permise suspendateÎn urma acțiunilor de prevenire a accidentelor rutiere şi siguranţa circulaţiei pe drumurile publice, polițiștii rutieri sătmăreni au aplicat ieri 289 de contravenţii în valoare totală de peste  30.000 de lei.

 De asemenea, în baza neregulilor constatate, poliţiştii au dispus ca măsură complementară reţinerea a 26 permise de conducere, din care 20 pentru neacordare prioritate de trecere pietoni, precum şi retragerea  a două certificate  de înmatriculare.

2 comentarii

  1. jacuzi pentru Oprea Răspunde

    Amendati organelor ca sa preveniti accidente rutiere si asigurati siguranta circulatiei dand copy paste la aceleasi comunicate virand in bugetul statului banii pentru canapeaua de piele a fostului ministru de interne oprea ca aveti plan zilnic de incasari si permise de suspendat. Da voi nu vedeti ce infrastructura are orasul asta ca e plin de gropi ca depasestii linia continua sa eviti gropile ca e sufocat orasul in ore de varf da nu e treaba voastra ci a altora. Da acuu cum se numeste “operatiunea” sa fie oare JACUZZI PT OPREA.

  2. Pop Ioan Răspunde

    Dar masinile parcate,mai ales jeepane si autoturisme de lux,in fiecare seara pe Iului Maniu,in statiile de autobuz (marcate vizibil),pe ambele parti,pe zona verde dintre Mall Ankoora si pizzeria Al Capone (unde s-au format adevarate “transee”),nu-i vede nimeni? Acolo intr-o singura seara ar putea realiza tot planul de amenzi pt toata luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.