Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Poliția Locală Satu Mare își face planul la amenzi în trafic. Acestea reprezintă aproape 80% din cele aplicate în ianuarie

politia-locala-satu-mareMarea majoritate a amenzilor date în luna ianuarie de polițiștii locali sătmăreni au fost aplicate pentru diferite infracțiuni la regimul circulației. Conform informării făcute de instituției, în cursul lunii trecute, polițiștii locali sătmăreni au aplicat, în total, 492 de amenzi în cuantum total de peste 137 de mii de lei. Cele mai multe dintre acestea, 339, în valoare totală de 107.652 de lei, au fost aplicate pentru diferite încălcări ale legilor privind circulaţia pe drumurile publice, reprezendând aproape 80% din totalul celor aplicate.

Tot în perioada analizată, agenții Poliției Locale Satu Mare au mai aplicat 81 de amenzi, în cuantum de 18.100 de lei, pentru încălcarea legilor privind stabilirea unor contravenţii în domeniul edilitar – gospodăresc, ordinii, curăţeniei şi igienei publice în municipiul Satu Mare, în timp ce pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, au fost aplicate 63 de amenzi în valoare totală de  10.350 lei.

De asemenea, în cursul lunii ianuarie, pe raza județului Satu Mare polițiștii locali au depistat 63 de persoane care apelau la mila publică, acestea fiind sancționate cu amezi în cuantum de 3.750 de lei. Totodată, au mai fost identificate două vehicule abandonate pe spațiul public a căror proprietari au fost somați să și le ridice. În prezent, pe raza municipiului Satu Mare sunt neridicate 20 de mașini fără stăpân. 

6 comentarii

  1. costel Răspunde

    Sa lase amenzile din trafic celor de la rutiera si sa aiba grija de hoti cersetori,de dirijarea traficului la piata de vechituri miercuri duminica nu sa ramana in masina la caldurik si sa nu doarma pe ei gen vezi talharia de saptamana trecuta trebuie ca noi cetatenii sa prindem talharii si hotii!?

  2. Unu' Răspunde

    Slăbuț! La ce haos e în traffic, se pot da de 10 ori mai multe amenzi, zilnic!!!
    Atenție la bicicliști!

  3. Iulia Răspunde

    Politia locala este invitata de exemplu in zona centrala, in jurul scolii Brincoveanu sa vada ce mizerie exista. Nu inteleg de ce Florisalul nu face curatenie in jurul scolii si desigur in alte zone din oras. Pe platoul din centru nou au ramas aceste oribile “setre” inde se vind celebrii curtos calaci. A-ti privit aceste mizerii venind din centru vechi pe pietonalul Coposu? Va place ce vedeti??
    Domnul primar a trecut pe acolo?

  4. satmarean Răspunde

    La tomberoanele de langa scoala Brancoveanu locuiesc boschetari…

  5. Ghita Răspunde

    Si inca o ciudatenie, tomberon pe ….trotuar, gunoi in jur…totul in parcarea din spatele scolii Brincoveanu….Cind sufla vintul e …durere gunoi peste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.