Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

Războiul dintre președinte și galerie continuă la Olimpia. ”Peluza Sud” spune că Băbuț minte

conferinta galerie olimpia2Cu toate că în cadrul conferinței de presă de azi (3 februarie) președintele Clubului Olimpia, Dan Băbuț, a lăsat impresia că și-ar dori să se împace cu galeria, reprezentații ”Peluzei Sud” nici nu vor să audă și-l acuză pe acesta că a mințit și la întâlnirea cu presa sportivă din Sătmar. Potrivit acestora, datoriile clubului către bugetul de stat la 1 decembrie 2015 au fost de 366.000 de lei și nu 247.000 de lei cum a prezentat președintele clubului. Reprezentanții galeriei spun că ori a plătit diferența din bugetul de pe anul acesta, deci pornește cu un minus de un milion de lei, ori minte.

Tot reprezentanții ”Peluzei Sud” afirmă că Dan Băbuț a spus la Salonta că jucătorii sunt cu salariile la zi. Se întreabă când a mințit: atunci sau acum?

Suporterii mai afirmă că în cadrul conferinței de presă de azi, Dan Băbuț a prezentat doar deconturile către Consiliul Județean, și nu a prezentat niciun act contabil clar, cum ar fi o balanță sintetică de venituri și cheltuieli a clubului. Ei spun că de acolo ar fi reieșit foarte clar că datoriile clubului la data de 1 ianuarie erau de peste un milion de lei, iar acum sunt mai mici pentru că a cheltuit deja din bugetul pe acest an.

”Cu un minus de un milion de lei și cu imposibilitatea de suplimentare a bugetului, Olimpia este ca și moartă din vară, când probabil banii ce-i vor fi alocați de Consiliul Județean și Consiliul Local vor fi folosiți pentru acoperirea găurilor din buget. Asta ne doare pe noi cel mai mult, că din vară Olimpia nu va mai exista”, spun, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții galeriei ”Peluza Sud”. 

Referitor la sigla FC Olimpia 1921, suporterii spun că nu cea prezentată de Dan Băbuț este cea adevărată ci cea folosită de galerie la meciul cu Someșul Oar. ”În 1921 nu existau mingi Artex așa cum prezintă președintele Băbuț în poza prezentată la conferința de presă”, mai spun reprezentanții galeriei echipei Olimpia.

Astfel stând lucrurile, scandalul dintre președintele Dan Băbuț și galeria Olimpiei este departe de a se fi terminat. Aceștia din urmă spun că nu vor înceta protestul până ce actualul președinte al clubului nu-și va da demisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.