Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Returul începe cu optimism pentru Olimpia. Mai trebuie 13 și 15 puncte pentru play-off

csik si iuhas olimpiaAntrenorul echipei de fotbal Olimpia Satu Mare, Tiberiu Csik, a afirmat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că pentru meciul de la Mediaș, care se va desfășura vineri, de la ora 18.00, echipa este pregătită pentru a lua punct sau puncte pentru a-și atinge obiectivul, și anume calificarea în play-off. Sunt unele probleme de lot. Heil și Șuta sunt accidentați, dar sunt șanse ca ultimul să revină la echipă, precum și doi suspendați, Tătaru și Chivari. Olimpia va merge la Mediaș cu un lot format din 19 jucători.

Jucătorii Olimpiei vor face azi, de la ora 18.00, un antrenament la Rania pentru a se obișnui cu nocturna după care, mâine dimineață se va pleca spre Mediaș unde, speră antrenorul Csik, echipa va debuta cu dreptul în acest an.

Tiberiu Csik este de părere că, pentru a-și îndeplini obiectivul, Olimpia trebuie să facă, în cele șapte etape care au mai rămas din sezonul regulat, cel puțin 13-15 puncte, pe lângă cele trei deja câștigate datorită faptului că echipa CS Caransebeș s-a retras din campionat iar meciul va fi omologat cu 3 – 0 în favoarea sătmărenilor. ”Mai sunt încă 24 de puncte în cele opt etape, din care avem deja trei, eu cred că între 13 și 15 puncte avem nevoie să ne calificăm și să nu mai depinde de alte rezultate”, a mai spus Csik. Antrenorul spune că pornește la drum cu mai mult optimism decât în vară, adăugând că jucătorii care au venit între timp au adus cu ei un plus de valoare și de experiență.

Antrenorul a mai adăugat că au fost desemnați și cei trei căpitani de echipă și anume Iuhas, Sălăgean și Mureșan.

Tot cu aceeași ocazie, căpitanul Cosmin Iuhas  a spus că jucătorii Olimpiei încep a doua parte a campionatului optimiști și încrezători, mai ales că la echipă au venit și jucători cu experiență, și crede că echipa își va putea atinge obiectivul. ”Este important ca la fiecare meci să fim responsabili, muncitori și să ne sacrificăm pe teren, pentru că dacă vom avea aceste trei elemente la fiecare meci vom face cele 13-15 puncte de care spunea domnul antrenor că avem nevoie pentru a ajunge în play-off”, a mai afirmat Iuhas.

Căpitanul Olimpiei a mai spus că vineri, la Mediaș, nu va fi un meci ușor, dar cu siguranță nici pentru cei de la Mediaș nu va fi mai simplu. Iuhas cred că Olimpia va fi foarte greu de învins în cele șapte meci care au mai rămas până la finele sezonului regulat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.