Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

S-a deschis ”Art Grand Marriage”. Care sunt noile tendințe (FOTO & VIDEO)

art grand marriage 2016 (17)Timp de trei zile, tinerii sătmăreni care intenționească să-și unească destinele și vor o nuntă de vis pot vizita Târgul de nunți ”Art Grand Marriage”, ce se desfășoară la acest sfârșit de săptămână la Ankora, fostul Grand Mall din Satu Mare. Evenimentul, ajuns la cea de a opta ediție, și-a deschis azi porțile, iar expozanții oferă celor interesați tot ceea ce este necesar pentru o nuntă reușită.

Peste 30 de expozanți oferă, în cadrul acestui târg, care se întinde pe o suprafață de circa o mie de metri pătrați, tot ce este necesar pentru o nuntă ca în povești. Cum era de așteptat, rochiile de mirese și-au luat partea leului, oferta fiind cea mai generoasă la acest capitol. Tot la târg mai pot fi găsite costume de mire, standuri de prăjituri și torturi, servicii cocktail, oferte de muzică și de artificii și multe altele.

Potrivit organizatorului, Marius Crişan, ediția din acest an este una mai deosebită față de cele șapte organizate până acum. ”La ediția din acest an, fiecare expozant și-a îmbunătățit atât oferta cât și felul de a interacționa cu vizitatorii. La acest târg mai sunt prezenți și patru designeri vestimentari, iar firmele expozante oferă foarte multe reduceri și avantaje pentru cei care vor încheia un contract cu această ocazie. De asemenea, va fi organizată și o tombolă în care doi viitori miri vor putea câștiga o pereche de verighete. Având un spaţiu mai generos, expozanţii au venit cu mai multe produse, astfel că vizitatorii au de unde alege”, a mai spus Marius Crişan, invitându-i totodată pe sătmăreni să viziteze acest târg de nunţi. 

În ceea ce privește trend-ul din acest an pentru rochiile de mireasă, părerile sunt împărțite. Reprezentanta unei firme expozante a afirmat că pentru zona Satu Mare se cere foarte mult rochiile bufante și cu multe pietre prețioase. ”Suntem foarte aproape de Zona Oașului, iar celor de aici le plac mai mult rochiile mai bufante, cu pietre strălucitoare, dar create cu gust. Deja am o clientă care va veni săptămâna viitoare în magazin pentru a-i lua măsurile pentru rochie”, ne-a spus aceasta.

În schimb, designerii vestimentari Cosmin Mureșan și Sebastian David, de la Creation de Mode, spun că tendințele din 2016, contrar așteptărilor, sunt foarte interesante pentru gustul clasic, pentru că anul acesta se poartă culori noi, roz-pudră și albastru-pal, ca și bază pentru rochiile de mireasă. Iese foarte mult din discuție albul-polar. Costumele de bărbați nu mai intră în linia clasică acel bleumarin, acel negru clasic, ci vor fi formate din două piese din culori distincte diferite. Partea de sus poate fi asezonată cu partea de jos, un bordo sau bleumarin cu pantaloni negri sau verzi. Nu se mai poartă costumele clasice.

Tot la Târgul de nunți de la Satu Mare este prezentă și designerul băimărean Bianca Breban, care are o colaborare strânsă cu designerii de la Creation de Mode, iar sătmărenii au ocazia de a-și achiziționa minunatele rochițe brodate manual cu aplicații de foițe de aur din colecția ”Fericirea din petale de fluturi”.

Sâmbătă va fi organizată o prezentare de modă mai inedită, în cadrul căreia modele vor fi copiii. ”Vrem să destindem puțin atmosfera și să prezentăm și altfel de creații”, a mai precizat Marius Crișan.

Târgul de nunți Art Grand Marriage este deschis pentru publicul sătmărean până duminică, între orele 10 și 19, intrarea fiind liberă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.