Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Sătmăreanca cu o ascensiune fulminantă la Antena 1. A ajuns reporter la Acces Direct

teodora suthSătmăreanca Teodora Șuth a absolvit luna aceasta cursul de Prezentator TV de la Intact Media Academy. A reușit să-și învingă emoțiile și, după o lună de probe, la nici o săptămână de la examenul final, Teodora a fost angajată ca reporter la emisiunea Acces Direct. Determinată și cu multă dragoste pentru meseria de jurnalist, pe Teodora o așteaptă, cu siguranță, o carieră de success în televiziune. În continuare, vă prezentăm interviul dat colegilor ei de Teodora Șuth, cea care, o vreme, a lucrat și în presa sătmăreană.

Cum te-ai decis să urmezi cursurile IMA?

Am studiat la FSPAC, departamentul jurnalism, unde am acumulat foarte multă teorie, dar eram conștientă că aveam nevoie de multă practică, în special pentru că eu, de fel, sunt o persoană mai emotivă. Dupa absolvirea facultății, nu am stat prea mult pe gânduri și m-am inscris la IMA.

Care a fost cea mai mare provocare la IMA?

În fiecare zi, la fiecare curs în parte am fost supusă provocarilor. N-am să uit niciodată primul exercițiu de live cu Alessandra Stoicescu, pe care nu l-am dus până la capăt, nu m-au lăsat emoțiile. O altă provocare a fost la cursul Sabinei Iosub, când a trebuit să simulam o emisiune în care eu eram moderatorul. Era cât pe ce să predau ștafeta altei colege, dar până la urmă nu m-am lăsat învinsă de frică și de emoții.

De ce ai sfătui pe cineva care își dorește o carieră în televiziune să urmeze IMA?

Pentru că mie IMA mi-a îndeplinit visul.

Cum ai ajuns să lucrezi la Acces Direct după mai puțin de o săptamână de la examenul de absolvire?

Timp de o lună am fost în probe și am încercat să dau tot ce e mai bun din mine. Am încercat să transmit dragostea pe care o port pentru această meserie, prin subiectele pe care le-am abordat. Iubesc această meserie și mi-am dorit din tot sufletul să fac parte din echipa emisiunii Acces Direct.

 Ce a reprezentat primul LIVE pentru tine?

După primul meu live am început să prind mai mult curaj, să am incredere in mine. Mi-am demonstrat că vorbele mamei mele ,,nimic nu este imposibil”  sunt adevărate. Într-adevăr am avut emoții foarte mari dar cred că am avut noroc cu frigul de afară pentru că pur și simplu au înghețat în mine.

Care este cea mai mare dorință pentru cariera ta? 

Dorința mea e să evoluez și să ajung cât mai sus. În momentul de față sunt foarte multumită că am ajuns până aici. Acum tot ce am de făcut este să evoluez și să demonstrez celor care au avut încredere în mine că îmi merit locul în acest trust.

Sursa: http://www.intactmediaacademy.ro/de-pe-bancile-intact-media-academy-la-o-emisiune-de-maxima-audienta/

2 comentarii

  1. Voiculescu Răspunde

    Ai ajuns cam tarziu fatuco. Televiziunea varanului e pe inchise asa ca ar fi bine sa-ti gasesti un loc de munca mai serios, nu unul unde datul de limbi si pupatul de dosuri este ridicat la rang de virtute. Ca sa nu mai vorbesc de “super emisiunea” Acces din Rect, unde cu mare emfaza te lauzi ca ai debutat, una din scursurile si laturile emisiunilor din Romania. Basca ai mai dat si peste profesori unul si unul, varful de lance reprezentandu-l Alessandra Storcescu (pfff).Sincer astea nu-s lucruri cu care te poti lauda..

  2. aldo Răspunde

    in cazul acesta Morar va avea inca o asistenta care ii va tine scara cind vrea sa urce la podul studiolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.