Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Sătmăreanul Rareș Jucan plănuiește să cucerească lumea. La doar 21 de ani este un exemplu de muncă și perseverență

rares juncanNumele tânărului sătmărean Rareș Jucan ne este cunoscut încă din vremea în care frecventa cursurile Școlii Generale „Avram Iancu” din Satu Mare. De atunci au trecut ani buni, iar Rareș se poate mândri cu numeroase reușite, atât la nivel școlar, cât și muzical – domeniu cu care se indentifică cel mai bine și pe care dorește să îl îmbrățișeze în continuare.

Rareș Jucan a absolvit Colegiul Național „Mihai Eminescu” în 2013. A performat pe scene locale, naționale și chiar internaționale, obținând numeroase premii și trofee la concursuri și festivaluri de renume.

Talentul și ambiția l-au făcut să ajungă chiar și printre cele câteva zeci de participanți la preselecția națională a concursului Eurovision (2013), în ipostaza de compozitor și producător muzical. Piesa înscrisă – „So Strong” –  este interpretată de o altă sătmăreancă talentată, Alexandra Mărcuț. Cei doi au trecut cu succes de primele etape ale concursului, ducând cu mândrie numele orașului care i-a format, dar și al Școlii de Arte Satu Mare, ai căror elevi au fost în timpul anilor de liceu.

Alături de Alexandra a scos la puțin timp piesa „Believe”. În 2014 și-a lansat primul single, scris și produs de el însuși. În continuare distribuie pe rețelele sociale diverse cover-uri pe care le lucrează , dintre care celebra „All Of Me ” (John Legend) a avut cel mai mare răsunet. Tot anul trecut  a lansat și alte piese originale, „Butterflies” și „Ca Un Copil”.

De ceva vreme lucrează în mini-studio-ul său de acasă, pregătindu-se chiar și de lansarea primului album al carierei sale, după cum a anunțat chiar el pe pagina de Facebook.

Pe lângă materialul discografic, Rareș pregătește lansarea viitorului său vlog, „Limitless by Rareș Jucan”, un proiect prin care își propune să dezbată diverse teme de interes public, cu impact atât la nivel local, cât și…mondial! După cum a afirmat chiar el marți în cadrul emisiunii locale „Zona De Impact” (TV1 Satu Mare), scopul este să promoveze mesaje și idei pozitive, dar și să deschidă minți, de ce nu?!

Sursa: Promovare Talente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.