Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Se fură lemne ca-n Codru în județ

furt-lemne-jandarmiJandarmii sătmăreni au depistat din nou o serie de hoți de lemne pe care i-au amendat, iar lemne furate au fost confiscate.

Aflându-se în patrulare pe raza localităţii Socond, jandarmii tăşnădeni au surprins marţi, 16 februarie, în jurul orei 11.00, în zona Districtului 3 Beltiug,  un bărbat care fura material lemnos, resturi de exploatare, fără a avea documente legale. Bărbatul a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 800 lei, iar materialul lemnos a fost predat reprezentantului  ocolului silvic.

Şi jandarmii negreşteni au aplicat marți sancţiuni la regimul silvic, aceştia fiind sesizaţi că, pe raza localităţilor Certeze şi Huta Certeze se fură material lemnos. Asfel, jandarmii au prins doi bărbaţi care furau lemne. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1.600 de lei, iar materialul lemnos a fost predat reprezentantului  ocolului silvic.

 Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane  care fură material lemnos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.