Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Șef fantomă la Finanțele sătmărene. Războiul de la vârful ANAF se răsfrânge la Satu Mare

finante satu mareAdministrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Satu Mare are de puțin timp un alt director, dar acesta nu vrea să vină să-și preia postul.

Înainte de a fi demis de la conducerea ANAF, fostul șef, Gelu Ștefan Diaconu, a semnat ordinul de numire a lui Cătălin Cojocaru, fost director adjunct al Direcției de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF, la șefia Finanțelor sătmărene. Postul acestuia de la București a fost desființat, iar el putea opta pentru un post similar cu cel ocupat de el, oriunde în țară. Singurul disponibil era la Satu Mare, unde Luminița Albu nu este director plin ci doar director împuternicit.

Auzind unde a fost trimis, Cătălin Cojocaru refuză să vină ca șef la Finanțele din Satu Mare. Cu toate acestea, la instituția sătmăreană se întâmplă un lucru cel puțin ciudat. Toate adresele care ies din Finanțele sătmărene poartă la semnătură numele lui Cătălin Cojocaru, dar actele sunt semnate tot de Luminița Albu. În această situație, Fiscul sătmărean are doar un șef fantomă, pentru că de conducerea instituției se ocupă tot Luminița Albu. 

3 comentarii

  1. Cata Manelistul Răspunde

    Clădiri pline de gunoaie astra sunt finanțele!!!Niste golani ordinari dotări de statul roman cu milioane de masini pe banii contribuabililor.

  2. florica Răspunde

    Institutia amantelor din tot judetul conduse de Doamna Albu,,interesant Sotul ei posteaza intrun liberal convis iar sotia numita de Govor director la finante cloaca politica din judet

  3. Leonard Capraru Răspunde

    “PREIA” postul !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.