Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Spectacole de teatru la sfârșit de săptămână

premiera ImproStim foto Cristian Gatina (8)Teatrul de Nord Satu Mare invită sătmărenii la un nou spectacol improvizat la care actorii și publicul lucrează cot la cot. Evenimentul va avea loc vineri, 26 februarie 2016, la ora 19.00, în sala mică a Casei de Cultură. Spectacolul de improvizație pune la încercare atât actorii cât și publicul. Actorii vin cu regulile, iar publicul vine cu propunerile. Nimic nu este strict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult de reacția publicului. Trupa ImproȘtim garantează un spectacol improvizat inteligent și amuzant!

Duminică 28 februarie, la ora 19.00, în sala mică a Casei de Cultură reluăm spectacolul AUTOBAHN de Neil LaBute, regia Laura Moldovan. Un bărbat și o femeie, o mașină, adevăr, minciună, orgoliu, timiditate, neputință, iubire, viteză… pe autostrada vieții. Patru instantanee tragicomice din viața unui cuplu care într-un moment crucial al relației derulează amintiri, gonind cu viteză pe autostradă, izolați în ”bula lor de sticlă și metal”. Spectacol este nerecomandat minorilor sub 16 ani!

Preț biletelor este de 20 lei și 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele se pot cumpăra de la Agenția Teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.