Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Testează-ți inteligența cu Mensa România, în 19 februarie, la Camera de Comerț

mensa romaniaPentru prima oară în cei 25 de ani de existență, Mensa România organizează o sesiune de testări IQ la Satu Mare. Cei care vor să-și valideze inteligența printr-un test standardizat, cu rezultat recunoscut internațional, sunt invitați vineri, 19 februarie 2016, la Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, începând cu ora 17:00.

Înscrieri se fac online și mai multe detalii puteți afla pe www.mensa-romania.ro. Data limită de înscriere este 17 februarie 2016.Testarea se realizează diferențiat pentru copii (vârsta minimă 11 ani) și adulți. Candidații minori pot participa doar cu acordul părinților.

Testarea pentru adulți constă în rezolvarea în 20 de minute a unui set de 45 de întrebări. Testul pentru copii (11-16 ani) conține 25 de întrebări și trebuie rezolvat în 15 minute. Toate întrebările sunt de tip “culture free”, bazate pe imagini, nu pe cunoștinte lingvistice.

Candidații care obțin un rezultat care să îi plaseze între cei mai inteligenți 2% din populație vor primi invitația de a se înscrie în Mensa România.

Mensa – The High IQ Society este organizația oamenilor cu coeficient înalt de inteligență. Unicul criteriu de admitere în Mensa este promovarea testului standardizat.

Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International și are aproape 700 de membri activi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.