Un sătmărean, candidat la Primăria Sectorului 3 București

8 februarie 2016 | 6 comentarii

radu cristescuFostul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului, Radu Cristescu, născut în Satu Mare, dar stabilit în Sălaj, este unul dintre candidații propuși de Mișcarea Populară pentru a candida la fotoliul de primar al Sectorului 3 din Capitală.

Mişcarea Populară (MP) a validat candidaturile interne pentru primăriile de sector din Capitală, în cadrul Colegiul Naţional, reunit sâmbătă, la Palatul Parlamentului. Fotoliu de primar al Sectorului 3 este dorit, în interiorul partidului fostului preşedinte Traian Băsescu, de fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Cristian Petrescu, şi de fostul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului, Radu Cristescu, născut în Satu Mare, dar stabilit în Sălaj.

Radu Cristescu a făcut parte, ani la rând, din structurile de conducere a PDL Sălaj, cu sprijinul căruia a ajuns la conducerea Agenției Domeniului Satului în anul 2010. După ce PDL a intrat în derapaj, iar Guvernul Boc a picat, Cristescu a început să se reorienteze politic. Astfel, în preajma alegerilor parlamentare din 2012, Radu Cristescu se afla  pe lista candidaților PNL Brașov. Numai o decizie de la București l-a oprit pe Radu Cristescu să devină deputat PNL.

 În prezent, Radu Cristescu face parte din partidul Mișcarea Populară și are șanse reale de a fi desemnat candidatul formațiunii politice pentru Primăria Sectorului 3 al Capitalei. 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Pal Inka spune:

  Stim cine este,cate parale face si ce “realizari si merite” are alaturi de gaska basista!!Pute a basism cand treci pe langa el.Din partea mea sa ajunga primar chiar si in Ciorogarla ca tot n-o sa ma mandresc cu el!Bleaaahh!!

 2. Un lung au ordinar.Suge pup a lui base si a lui yohamnis.

 3. Marius spune:

  Sotia lui asta, judecatoarea Cristescu l-a inchis pe Anderco si pe aia cu gasca de la Noroieni nu??

 4. satmarean spune:

  Ha ha ha, a aparut Cristescu cel care batea orasul in lung si-n lat cu masina (ca alta treaba nu avea, decat sa dea tepea) pana ramanea fara carburant. Alimenta la pompe de benzina din Satu Mare si pleca fara sa plateasca… asta s-a intamplat de nenumarate ori, il stiau toti angajatii de la pompele de benzina din oras ce gunoi era. Un nerusinat fara margini. Doamne, cat tupeu sa are sa apara la televizor sa dea lectii de moralitate…GUNOI

 5. servus spune:

  gunoi ca toti pnlisti

 6. Cheovari catalin spune:

  CEL MAI MARE TEPAR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest